Всяка година милиони туристи се стичат в Бали, за да

...
Всяка година милиони туристи се стичат в Бали, за да
Коментари Харесай

Туристите на окияния от слънцето остров са ужасени от „смущаващия, грозен, мръсен“ плаж, осеян с боклуци

Всяка година милиони туристи се стичат в Бали, с цел да се възползват оптимално от неговите съвършени златни плажове с кристално чисти води.

Въпреки това, туристите останаха ужасени, когато се насочиха към една известна гореща точка единствено с цел да открият бреговата линия и водите, цялостни с пластмасови бутилки, боклуци и всевъзможни „ отвратителни “ отпадъци. Сезонът на мусоните - който се организира сред ноември и април - носи със себе си " цунами от отпадък " с огромни количества боклуци, изхвърлени на крайбрежията.

Плажът Кута нормално е обичан на посетителите, само че хиляди се стичат към него всеки ден, причинявайки претъпканост, до момента в който мръсните води карат хората да плуват измежду бутилки и изоставени пазарски чанти, до момента в който децата строят пясъчни крепости, заобиколени от боклуци.

Един локален, който ръководи плажен бар и услуга за отдаване чартърен на шезлонги, сподели: „ Всяка година в сезона на мусоните пясъкът се покрива с всевъзможни типове боклуци. Това удря нашия бизнес, тъй като ту...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР