Всяка година изобретатели и инженери от цял свят представят своите

...
Всяка година изобретатели и инженери от цял свят представят своите
Коментари Харесай

И вашият дом може да бъде смарт

Всяка година изобретатели и инженери от целия свят показват своите най-нови разработки, отдадени на така наречен смарт домове. Става дума за една наклонност, която скоро няма да загуби своята прелест и жизнеспособност.

В интерес на истината всеки един от нас може да направи своя дом по-интелигентен. За задачата съществуват доста артикули – разнообразието е толкоз огромно, че в Sravni.bg сигурно при нас ще намерите нещо, което да ви развълнува.

Смарт технологиите са бъдещето. Те са призвани да облекчат още повече живота на индивида и да насочат цялата му сила към действия, които са с по-висок приоритет.

В този ред на мисли дано ви представим няколко любопитни джаджи, които ще намерят практическо приложение в всекидневието.
 Черната линия на изтънчеността Edna предлага Черната линия на изтънчеността
Смарт отопление

Embr Wave е личен термостат. С негова помощ може да се чувствате в прелестно топла среда, без значение къде се намирате. Това мобилно устройство е уместно и за горещите летни дни – може да настройвате температурата съгласно желанията си. Необходимо е единствено да натиснете бутон и Embr Wave незабавно ще ви обезпечи температурно облекчение. То непосредствено охлажда или затопля една от най-чувствителните на температури елементи от тялото – китката. Именно там се носи устройството и оказва незабавен резултат.

Смарт отбрана

С Embr Wave не е належащо да се преценявате с това дали в помещението има климатик, парно или друга отоплителна система. То е съвършен сателит в приключенията ви.

П осрещнете с отворени прегръдки Embr Wave – вашият телохранител тук и в този момент. Става дума за умна система за сигурност за дома. Устройството е комбиниране на изкуствен интелект с високотехнологични датчици. То е способно да разпознава хората по техните черти. За задачата взима поради както лицето, по този начин и гласът на жителите на дома.

С помощта на приложението към него пък можете да следите дома си, без значение къде сте.
 смарт дом Thinkstock
Смарт разчистване

За доста домакини самостоятелните прахосмукачки са покупка-мечта. Един от най-новите артикули в тази категория е Braava Jet Robotic Mop. Компактният му размер разрешава постигане до най-тесните пространства в дома. Най-хубавото при него е, че реализира мокро разчистване. Само за част 100 кв. метра ще блестят от съвършена непорочност. Не бива да ви тревожи батерията. Тя е задоволителна за непрекъсната работа в продължение на час и половина.

Смарт заспиване

Съвременните деца порастват в доста забавно време. Те са безусловно потопени във галактика от технологии и забавни джаджи. С помощта на Mella Children’s Alarm Clock and Sleep Trainer може да облекчите част от отговорностите си като родител.

Поставя се на нощното шкафче и извършва пет основни функционалности. Представлява по едно и също време будилник, нощна лампа и треньор за първокласен сън. Има три приспивни звуци, които подготвят малчуганите вкъщи към заспиване. А на сутринта Mella грижливо подсказва на децата дали е време да стават, или може да се поизлежават още няколко минути.

Ползите от това са няколко – родителите не се тревожат в ранните часове на деня дали няма да се успят децата за учебно заведение, могат да поспят още известно време, децата се упражняват да спят пълноценно през нощта.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР