Всяка година истерията около Коледа започва все по-отрано. Още в

...
Всяка година истерията около Коледа започва все по-отрано. Още в
Коментари Харесай

Перфектното дупе на Кендъл Дженър

Всяка година нервността към Коледа стартира все по-отрано. Още в края на предишния месец рафтовете в супермаркетите се отрупаха с шоколади във формата на снежни индивиди, дядоколедовци и еленчета и какви ли още не таматични неща. Модните марки също не чакат и някои от тях към този момент задействаха коледните си маркетингови акции.
 Кендъл Дженър на 28
Кендъл Дженър в 24 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден

Една от първите е Jacquemus, която още веднъж си партнира с Кендъл Дженър. След като през юни моделът се разноски по особено построена за писта във Версай, този път тя театралничи пред камерата.

И фотосесията излиза таман в точния момент, с цел да разгласи празничната сбирка в колаборация точно с. Предвид, че тя е един от по-дръзките супермодели, някак не сме сюрпризирани, че акцията е въплъщение на сексапила и провокацията.

Още на първия кадър виждаме напълно завършеното (и мокро) дупе на Кендъл, към което са увити коледни лампички.

Вторият пост в Instagram профила на Jacquemus пък включва повече фотоси, в които още веднъж участват типично коледни детайли. Освен лампичките (отново),  се заиграва и с кънки за лед и ски.

Предпоследният от фрагментите пък е много типичен (и въпреки всичко не оставя доста на въображението). На него модела е с шапка в алено и бяло като на Дядо Коледа, полегнала топлес върху диван и протекция гърдите си с ръце.

Както обаче се случва с доста други рекламни акции на разнообразни марки в последно време, и тази на Jacquemus си отнесе рецензии. В мненията един от потребителите написа, че  трябва да се облече, до момента в който пък втори е на мнение, че висшата мода към този момент не коства.
 Модната акция, поради която Кендъл Дженър полегна напълно гола върху кон
Когато Кендъл Дженър лежи напълно гола върху... кон

Моделът е огромен фен на конната езда

Наред с отрицателните реакции, въпреки всичко има и такива, по които си проличава утвърждението за секси акцията. " Зимните празници в никакъв случай не са били толкоз горещи, нямам самообладание ", гласи коментара на трети консуматор.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР