Всяка година хиляди банкери, рискови капиталисти, частни инвеститори и други

...
Всяка година хиляди банкери, рискови капиталисти, частни инвеститори и други
Коментари Харесай

Какво продава секторът на здравеопазването на Уолстрийт: „Първата фармацевтична компания за трилиони долари е там“

Всяка година хиляди банкери, рискови капиталисти, частни вложители и други торби с пари се стичат към Съюза на Сан Франциско Квадрат за гонене на покупко-продажби.

Десетки охранители държат на разстояние бездомните, шпионите и крадците на патенти, до момента в който търговците се събират в тесния хотел Westin St. Francis и покрайнините му, с цел да се срещнат с гладни за пари ръководители от биотехнологични и други здравни компании.

След няколко години на затихване на пандемията конференцията на J. P. Morgan Healthcare през 2024 година възвърна цялостната си мощ, привличайки 8304 участници при започване на януари, с цел да приказват за просвета, медицина и най-много за пари.

две години семаглутид – нещо, което нито Medicare, нито доста застрахователи покриват в Съединени американски щати даже в този момент.

Но изследванията демонстрират, че хората, които се откажат от медикаментите, нормално възвръщат две трети от това, което са изгубили, сподели Диана Тиара, медицински шеф на Програма за ръководство на тежестта на Калифорнийски...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР