Всяка година българите харчат стотици хиляди левове за всевъзможни подаръци

...
Всяка година българите харчат стотици хиляди левове за всевъзможни подаръци
Коментари Харесай

За този 8 март – дарете за здравето на децата, вместо за увяхващи цветя

Всяка година българите харчат стотици хиляди левове за всевъзможни дарове и букети цветя, с които да зарадват или уважат Жената – у дома, в работата, или пък с които родителите " се регистрират " пред учителките на децата си.

За този 8 март фондацията BCause има малко по-различно предложение. Вместо в последния миг да се чудите какво да подарите, да купувате скъпи букети за " госпожите " в учебно заведение или в детската градина, дарете средства за здраве на заболели деца.

От фондацията са улеснили доста процеса и той е напълно онлайн. Отивате на уеб страницата на платформата /platformata.bg/ и избирате акцията " 8 март - вместо карамфили, дарете за добра идея " /https://platformata.bg/bg/kauzi/227:8/details/campaign.html/. Там можете да дарите каквато сума изберете напълно през интернет – с дебитна или кредитна карта. А в случай че пожелаете, фондацията ще ви изпрати по мейла картичка за направеното подаяние. Нея можете да отпечататате на красива хартия и поднесете на определения човек вместо подарък.

" Всяка година неизбежно идва 8 март и още веднъж сте в усложнение - би трябвало ли да накупите десетина стръка цветя? Кой какво чака от вас? Дали колежките чакат да ги поздравите за празника или ще ви се нахвърлят като тигрици, задето им честитите? Трябва ли да изпратите детето си с наръч букети за учителките? Колко цветя би трябвало да занесете на госпожите в детската градина? Не се тревожете повече - дарете сумата за карамфилите, зюмбюлите и фрезиите за 8 март на Фонда за лекуване и рехабилитация за деца към фондация BCause ", означават в апела си от фондацията.

Така жестът ви ще помогне на някое семейство да обезпечи терапия за болното си дете, която другояче не може да си разреши. Те в действителност ще ви бъдат признателни. А колежките, учителките и госпожите от детската градина ще схванат.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР