Всяка една от тези компании - дали ще е Хюндай,

...
Всяка една от тези компании - дали ще е Хюндай,
Коментари Харесай

Енергийният министър: Всяка една от тези компании - дали ще е Хюндай, Бехтел или Флуор, може надеждно да изпълни проекта за новите мощности на АЕЦ Козлодуй

Всяка една от тези компании - дали ще е " Хюндай ", " Бехтел " или " Флуор " е компания с извънредно висока известност и потенциала да проведат надеждно и несъмнено осъществяване на един подобен план. Много елементарно се срутва един план, в случай че той не започва както би трябвало. Това сподели енергийният министър Румен Радев от парламентарната естрада по време на разискванията, свързани с проекторешенията за създаване на нови мощности в АЕЦ " Козлодуй “, съобщи кореспондент на " Фокус " .

" Действително е доста значимо да бъде структуриран по най-хубавия вероятен метод. Не би трябвало да се губи ритъм за работа. Личното ми мнение е, че всички са събрани с една единствена цел - да се извърши качествено този план. Виждам и същото предпочитание в политическите групи. Прави ми доста позитивно усещане, че и в двата плана за решение в значителната част - приложение 1 - като наличие е изцяло идентично. Това, което е значимо са периодите за осъществяване, закрепени цени и условия и си коства точно това да се направи. Факт е, че едната компания демонстрира по-висока степен на ангажираност. Аз мисля, че каквото и да изберете при всяка една от тези кандидатури, няма да сбъркате. Това, което е значимо е по-нататък да се даде опцията процедурата да се прави от специалисти ", разяснява още енергийният министър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР