Всяка една жена преди всичко трябва да бъде дама. Случвало

...
Всяка една жена преди всичко трябва да бъде дама. Случвало
Коментари Харесай

10 правила, за да накарате мъжа да полудее по вас

Всяка една жена на първо място би трябвало да бъде дама. Случвало ви се е да се държите извънредно, да казвате неща, които не мислите и да не се държите като дами, нали?
Случвало се е на всяка една жена, за това не се тормозете. Това обаче извънредно доста отблъсква мъжете, а вие не желаете това,нали? Ние сме подбрали няколко елементарни съвета, които ще ви оказват помощ да привлечете мъжете към себе си.
Придържайте се към следните правила и всичко ще бъде наред:
1. Научете се да се въздържате - в случай че умеете да контролирате страстите си, всичко ще бъде доста по-лесно. Опитвайте се да решавате проблемите си по по-демократичен метод, тъй като мъжете не обичат свадите. Поговорете умерено, вместо да крещите и да се карате с него.
2. Не показвайте, че ви е боязън да не го загубите - покажете на мъжа до себе си, че го обичате и държите на него, само че никога не показвайте страха си. Ако го покажете, той ще стартира да ви манипулира и ще бъде наясно, че нямате силата да го оставите. Дори да чувствате боязън, се пробвайте да не го показвате по никакъв метод.
3. Отстоявайте позицията си - не бъдете пасивни. Изразявайте мнението си и не се съгласявайте с всичко, което той споделя. Това е доста неверна тактичност, която постоянно се среща при доста огромна част от представителите и на двата пола. Ако сте постоянно пасивни и съгласни, ползата към вас ще изчезне мигновено.
4. Не се унижавайте - колкото и да обичате даден човек, никога не накърнявайте личното си его поради него. Имайте достолепие и не се унижавайте, без значение дали ви боли. Ако започнете да вършиме взаимни отстъпки със себе си, той ще свикне с това и ще стартира да се възползва от вас. Постарайте се да се държите на равнище и все пак не бъдете прекомерно горделиви.
5. Бъдете като тайнственост - въздържайте се от непрекъснатите сълзливи известия, тъй като следователно той ще ви одобри за даденост, а вие не желаете тъкмо това да се случва. Опитайте се да бъдете забавна, да бъдете тайнственост за мъжа, който е с вас. Колкото по-загадъчна сте, толкоз по-заинтересован ще е той от вас. Бъдете като забавна книга, от която той може да чете единствено по няколко реда дневно, а не книга, която да прочете за няколко дни.
6. Не се дръжте като майка - не му давайте препоръки и забравете за репликата " облечи се добре ". Няма никакъв смисъл от това, тъй като той ще стартира да ви възприема за майка, а не за половинката си. Разбира се, би трябвало да бъдете загрижени за мъжа до себе си, само че не прекалявайте.
7. Обикнете себе си - преди да пожелаете някой да обича вас, научете се да обичате себе си. Обичайте метода си на живот, външния си тип, характера си и така нататък За да бъдете обичани и харесвани, би трябвало първо вие да започнете да обичате себе си.
8. Поддържайте външния си тип - никога не си мислете, че той ви обича всячески. Винаги бъдете с елегантни облекла, изтънчен и прекрасен маникюр, чиста коса и красива прическа. Поддържайте външният си тип, тъй като в случай че желаете принц, на първо място би трябвало вие да бъдете принцеса.
9. Позволете на мъжа до вас да ви закриля - мъжете желаят дамата да е женствена и нежна, да знаят, че могат да я закрилят и да бъдат нейн страж. Не бъдете жена от вида " нахакана кокона ", тъй като този вид държание отблъсква мъжете. Ако сте такава, по-добре не се захващайте с връзка.
10. Усмихвайте се – няма по-привлекателно нещо за един мъж от това да вижда, че дамата до него се усмихва и е удовлетворена. Ето за какво, усмивката ви е вашето най-ценно оръжие, когато желаете да впечателите и задържите един мъж. Но не се усмихвайте на мощ. Не позволявайте на усмивката ви да бъде подправена, тъй като това си проличава. Вместо това, пробвайте се да подобрите себе си и да се научите да се радвате на живота. Така усмивката ви ще се появи сама, а мъжете ще бъдат мощно привлечени от вас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР