Всяка двойка си има собствени правила в леглото, както и

...
Всяка двойка си има собствени правила в леглото, както и
Коментари Харесай

"Аз съм хетеро, но обожавам да правя това": Тайният фетиш на един мъж, който крие от жена си

Всяка двойка си има лични правила в леглото, както и разнообразни желания в половите им занимания. Фетишите постоянно са обаче нещо, за което не се приказва доста сред сътрудниците, тъй като нормално се тормозят да разкрият мръсните си стремежи. Истината е, че няма за какво да криете, в случай че си падате по грубости и ви съветваме да разкриете желанията си, с цел да имате приемлив живот.

Виж още: Сузанита с нова промяна в жанр Благо Джизъса? Скандалната певица предизвика коментари 

Е, един мъж описа за своите секс пристрастености, само че пожела да остане изцяло неизвестен, тъй като се тормози от реакцията на приятелката му. Той твърди, че е хетеросексуален, само че показа пред " Дейли остарял ", че обожава да се облича в женски облекла и да бъде доминиран от жена. 27-годишният мъж описа, че се възбужда от разнообразни ролеви игри, в които той влиза, само че носейки женски облекла. Проблемът е, че не признава за тези свои секс пристрастености на половинката си, а върви при други дами, които му сбъдват желанията. 

" Приятелката ми не знае за тези неща, тъй като не се вълнува от сходен вид игри, а аз съм по този начин от близо 10 години. Всичко стартира, когато бях на 17-18 години. Тогавашната ми другарка стартира да оставя нейни облекла у нас, а аз започнах да ги опитвам. Хареса ми, усещах се доста добре ", споделя той пред изданието. Точно тогава се срещнал с този култ и почнал да гледа порно филми с сходно наличие. Веднъж приятелката му заподозряла нещо, тъй като видяла чорапогащи на пода в дома им. Когато го попитала, той обяснил, че били подарък за нея, само че не запомнил да ги скрие. 

Виж още: Не жена фантазия, а бодил в гащите: Габи от " Игри на волята " за новото гадже и реакцията на приятелките

Мъжът се тормози, че приятелката му ще го зареже, в случай че разбере за култовете. Той е уверен, че тя няма сходни стремежи и полови мечти, а неговите ще я шокират. За тайната му знаят единствено дамите, които посещава и извършват всички негови стремежи, в това число да бъде доминиран. 27-годишният не крие, че е имал заигравки и с мъже, когато е бил на 17, прави го и в този момент, само че въпреки всичко се дефинира за хетеросексуален, а не за би.

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР