Всяка двойка, колкото и влюбена да е, минава през етапи

...
Всяка двойка, колкото и влюбена да е, минава през етапи
Коментари Харесай

Пропукване: Криза между Ники Михайлов и Николета! (ето как тя се опитва да спаси връзката си)

Всяка двойка, колкото и влюбена да е, минава през стадии на рецесия в връзките. От това не могат да избягат даже Николета Лозанова и Ники Михайлов, които са дружно от години и постоянно са твърдели, че се обичат безумно.

Знаем, че двамата се срещат и влюбват още съвсем деца, след което се разделят и поемат по пътя си. НиЛо бе женена за Валери Божинов и му роди щерка, а Михайлов пък забърса някогашната на Божигол - Алисия, на чиито наследник стана съвсем баща.

Е, ориста си знае работата и събра още веднъж Николета и Николай, само че близки до тях разкриха, че нещо куца съществено в връзките им и това е неналичието на общо дете. Михайлов още не е станал баща и това от ден на ден му тежало. Самата Лозанова се изпусна и удостовери разкритията като показа, че доста желае да роди.

" Страшно желая да имам още едно дете и то да е точно от Николай. Вярвам, че това ще се случи ", споделя Лозанова, което загатна за драмата сред тях. Според осведомени е доста евентуално някой от двамата да има проблем и той да е в основата на неналичието на бременност на НиЛо толкоз дълго време.

" Дано не се наложи в действителност да се разделят, тъй като си отиват. Каквото и да приказват някои, Ники и Ники са си лика аналогия ", считат почитатели.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР