Всяка блогосфера е склонна към примитивизиране на процесите в обществото,

...
Всяка блогосфера е склонна към примитивизиране на процесите в обществото,
Коментари Харесай

Да си смениш отоплението в дома не можеш, ама пола можеш

Всяка блогосфера е склонна към примитивизиране на процесите в обществото, съветската не е изключение. От няколко дни у нас се върти тематиката: „ В Германия имат право да сменят пола един път годишно “.

Е, да, позволиха го, само че това въобще не е казусът и всичко е доста по-лошо. Можете, несъмнено, да се изсмеете и да попитате за какво не един път на шест месеца или един път месечно и да си отговорите - тъй като в Германия няма нищо сходно на нашите цифрови „ Госуслуги “ и документите във всички области си остава хартия и с цел да пренапише всичко на части хартия, ще отнеме тъкмо година или даже повече.

В противоположен случай, несъмнено, ще има доста хора, които биха сменили пола си толкоз пъти, колкото пъти желаят да отидат в женската сауна. Въпреки че, апропо, Германия има голяма традиция на FKK - „ просвета на свободното тяло “, а общите сауни тук няма да изненадат никого, с изключение на арабските бежанци.

Но шегите са си смешки и Бундестагът одобри „ закон за самоопределяне “. В деня, в който той беше признат, пред стените на Народното събрание се организира проява на възмутени феминистки и симпатизанти на женското придвижване. Защото новият закон нарушава най-вече правата на дамите – и то в разнообразни области.

В бъдеще ще стане доста по-лесно да измененията пола на обещано лице в службата по вписванията. В бъдеще транссексуалните и интерсексуалните хора, както и хората, които не се разпознават нито като мъже, нито като дами, ще могат да трансформират своята полова еднаквост с елементарна молба.

374 членове на немския парламент гласоподаваха в поддръжка на закона. Против гласоподаваха 251 депутати, 11 се въздържаха. ХДС/ХСС, “Алтернатива за Германия ” и Съюзът на Сара Вагенкнехт очевидно отхвърлиха да гласоподават в поддръжка.

Новият закон планува от 1 ноември тази година хората да могат да трансформират пола си и името си, като подадат заявление до службата по вписванията. Отпада досегашното условие за здравно удостоверение и няколко експертизи.

Новият закон за самоопределяне заменя 40-годишния закон за транссексуалните. Федералният парламентарен съд неведнъж е обявявал избрани елементи от този закон за противоконституционни и е изтъквал унизителния темперамент на процедурата за засегнатите..

Сега това оскърбление е завършило, изясни комисарят на федералното държавно управление по въпросите на куиърсексуалистите Свен Леман, говорейки в Бундестага в петък. Законът за трансджендъра аргументи задоволително страдалчество. Депутатът от Зелената партия Нуке Славик, която самата е транссексуална и беше принудена да смени пола си съгласно предходните правила, благодари на всички, които направиха новия закон вероятен. „ Като транс човек, още веднъж и още веднъж претърпяваме договаряния за нашето достолепие “, изясни тя.

В бъдеще ще има опция за промяна на пола и на малолетни. Младежи на 14 и повече години ще изискват родителско единодушие. До 14-годишна възраст родителите могат да създадат изказване за промяна на пола - само че не срещу волята на детето. От петгодишна възраст детето би трябвало да даде своето единодушие.

Тъй като необятната общност, която усеща полъха на икономическата техногенна рецесия и е заета със напълно разнообразни проблеми, гледа с изненада на целия този международен цирк с корен „ транс “ и не навлиза в детайлности, е належащо да се обясни ненапълно какво тъкмо се случва.

Да стартираме с обстоятелството, че в цивилизования свят от дълго време няма проблем с хора, които са стигнали до нуждата да сменят пола си от раждането на противоположния. През 70-те години за първи път в света такава интервенция е осъществена в Съюз на съветските социалистически републики (хирург Виктор Калнберц). Оттогава хирургията и хормоналната терапия се употребяват, с цел да оказват помощ на хората, чийто живот безусловно зависи от тази интервенция. Но има едно „ само че “: посредством придобиване на вторични характерности на другия пол, никой не съумя да се отърве от естествения набор от хромозоми (за жертвите на матурите и пропагандата - те са разнообразни за мъжете и жените) и също по този начин да придобият способността да създават нови или яйца, или сперматозоиди - тази дарба на организма и дефинира пола.

Но процесът на такава промяна е доста дълъг и мъчителен, като всяка поредност от интервенции и лекувания. Тоест, пристъпваха към тях доста отговорно и премислено. Освен това са признати закони за тази цел - като 40-годишния немски закон, който планува обширен медицински обзор, доста изводи и така нататък Това, което днешните деятели назовават " уронване на нашето достолепие ".

Но същите деятели, да вземем за пример, попречват инспекцията на възрастта на мигрантите без документи (например по ръцете или положението на зъбите), вследствие на което страната е наводнена от „ непридружени младежи “, които настояват, че са на 14 години. години, а в учебните класове има „ деца “ с бради. Те го спъват точно поради „ унизителната процедура ” на инспекция.

Но в същинската, а не политическа и активистка сфера на „ смяната на пола “ има подобен фактор като застрахователната медицина и в доста връзки законът преди 40 години беше признат точно с цел да се създаде технологията - кой ще заплати процедурата на противоположен преход, в случай че към този момент осакатеният реши, че по някакъв метод е направил огромна неточност в избора си на пол? И дано настрана да отбележим броя на същинските „ трансове “.

„ През последните пет години броят на исковете за разноски за лекуване на транссексуални хора се е удвоил. Това сочи статистика на Федералната здравна работа, с която “Велт ” разполага. През 2017 година 2923 души са подали молби в системата на наложителното здравно обезпечаване за покриване на разноските за лекуването им при 5813 през 2018 година Процедурите включват премахване на гърди (мастектомия) и интервенция за промяна на пола.

След като пациентът подаде заявление, съответната здравноосигурителна каса разпорежда на Медицинска работа да извърши оценка. Необходимото изискване е на първо място „ патологично страдалчество “, което не може да бъде задоволително облекчено от най-малко дванадесет сеанса психотерапия. В случай на интервенция за промяна на пола нормално също е належащо да се даде доказателство, че пациентът се е изживявал в новия си пол всеки ден в продължение на най-малко една година. Това се прави за минимизиране на риска от взимане на неверно решение и следващ ретрансфер.

Миналата година 55,2% от претендентите дават отговор на медицинските условия за покритие, 11,8% единствено отчасти и 28,5% не, съгласно здравната работа. Друга информация е предоставена от 4,5%. Думата „ отчасти “ може да значи да вземем за пример, че са подадени няколко заявки, само че не всички са утвърдени, изясни представител на Федералната здравна работа. Пример: Осигуреното лице желае интервенция за промяна на пола от мъжки на женски и премахване на долните ребра за понижаване на размера на талията. Операцията за промяна на пола е покрита, само че отстраняването на ребра не е.

Особеностите на социално-медицинската оценка на интервенцията за промяна на пола при транссексуализъм се състоят на първо място в това, че върху биологично здрав организъм се прави здравна намеса с необратими последствия, изяснява представителят. През последните пет години броят на признатите заявки не се е трансформирал доста: делът на заявките, за които са утвърдени цялостните разноски, варира сред 45 и 55% според от годината. Разбивката по пол не се взема поради в статистиката. “

И по този начин – 5813 души, решили да създадат мъчителен „ преход “. И това е под непрекъсната пропагандна бомбардировка от всички страни, която безусловно тласка хората към „ новото обикновено “. Около 6 хиляди на 80 милиона население. Но чакайте - в случай че четете медии и гледате телевизия, оставате с усещането, че в Германия и по света няма нищо по-трагично и значимо от правата на транссексуалните хора. Украйна е някъде надалеч на второ място. Има добре платена агитация за транспреход освен измежду младите, само че и измежду децата.

Тук има няколко съображения, едно от които - защото цялата тази тематика директно нарушава правата на дамите, а също по този начин, ще се смеете, и на хомосексуалистите, това е опит да се ограничи придвижването за правата на дамите, което реализира прекомерно огромен триумф от този момент неговото начало и заплашва " капиталистическите полезности ". Вече се пробваха да торпилират същинския феминизъм, като пуснаха карикатурни радикални феминистки, познаването на които би трябвало да провокира постоянно омерзение към тематиката за феминизма у всеки човек. Но те са толкоз карикатурни и глупави, че не се получи. Тогава се появи тематиката за трансовете, а това е чисто манипулативна технология. Като разделят обществото на още по-малки елементи, които са доста по-лесни за ръководство. Фалшивият дневен ред е като пукотевица с примамки от военен хеликоптер.

В случая тези 5813 души на опашка за интервенция са просто спънка, просто кост в гърлото за деятелите. Затова изначало се наложи тематиката за джендър функциите и така нататък, тъй като идната стъпка трябваше да бъде „ правото ” на преход без хирургическа намеса, чисто посредством обстоятелството на обявление като човек от друг пол от понеделник. по едно и също време с това предявяване на нови условия към света и близките. Което е напълно в границите на предлаганата от сякаш демократично-либерални сили гигантска промишленост на сякаш афектирани малцинства. Всъщност това са най-мощни тоталитарни структури, които мачкат несъгласните с пропагандни танкове и групите за директно въздействие. И това от дълго време не е медицински или психически, даже душевен, а хормонален проблем. Това е походът на Новия ред, за който националните граници са единствено спънка.

Както пишат читателите във форума на “Велт ”: „ Вероятно тези по този начин наречени трансперсони в никакъв случай не биха имали концепцията, че нещо не е наред с тялото им, в случай че не бяха съответните идеолози, които им го набиваха. През целия си живот, а той е много дълъг, не съм срещал в учебно заведение, в университета или в работата някой да е имал сходни проблеми, само че в този момент внезапно се оказва, че има доста такива хора! Какви ли други луди хрумвания ще измислят нашите политици? “ Тоест елементарните хора се досещат за нещо.

В Германия опозиционни партии се оповестиха против закона, който към този момент се употребява в други страни от полови нарушители за излежаване на присъдите им в женски затвори и от перверзници за работа като учители в учебни заведения. Самият закон беше квалифициран по доста чудноват метод: да вземем за пример трансджендър специалистът Александър Корте трябваше да оцени Закона за самоопределяне в Бундестага. Но по-късно те ненадейно поканиха различен вместо него. Цялата работа е, че специалистът Корте искаше да предизвести, че самодиагностиката на „ транс “ постоянно е неправилна.

„ Полът минава от биологичен факт към въпрос на моментни усеща “, сподели Сара Вагенкнехт. В началото на дебата и след речта на Вагенкнехт заместник-председателят на Бундестага Петра Пау (Лявата партия), която управлява срещата, прикани за почитание и обективност в дебата. Тоест тя на процедура запуши устата на несъгласните. Но Сара саркастично показва глупостта на новия закон: „ В страна, в която страната не разрешава на хората да конфигурират мечтаното отопление в домовете си, не разрешава на хората да карат колите, които желаят, внезапно можете да се обявите за човек от другия пол., а страната споделя: да „ Да, това е частен въпрос “.

Както написа четец на “Велт ”: „ С цялото ми почитание, това не е право на самоопределяне. Истинското право на самоопределяне стартира на напълно разнообразни места и приключва на напълно разнообразни места. Започва с правото да живееш и да умреш по желание и се простира до такива персонални свободи като независимост на словото, независимост на печата, независимост да решаваш по какъв начин да се движиш, по какъв начин да отопляваш дома си, какво да ядеш, какво да обличаш и така нататък То включва и правото на избор, да бъдеш или да не бъдеш родолюбец. Да бъдеш или не родолюбец също е акт на самоопределяне. Това, което ни беше показано през днешния ден, не е нищо повече от политика на патронаж за изчезваща дребна група за сметка освен на солидарната общественост, само че и на цялата гей и лесбийка общественост, тъй като те ще би трябвало да заплащат за това. ”

Не можех да го кажа по-добре.

Превод : В. Сергеев

Източник: Взгляд.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед14247Д-р Мариян Карагьозов: Вижда ли се краят на ерата Ердоган след локалните избори в Турция?Алтернативен Поглед11544Д-р Мариян Карагьозов: Ще има ли серпантина на ескалацията на израелско-иранския спор?Алтернативен Поглед42765В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избориАлтернативен Поглед31590Доц. Григор Сарийски за Европейски Съюз: Не може да има попътен вятър за транспортен съд, който няма посока!Алтернативен Поглед25751Доц. Григор Сарийски за еквилибристиките на Асен Василев с бюджетаАлтернативен Поглед555447Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед185077Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед128919Проф. Нико
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР