Встъпилият вчера в длъжност министър на вътрешните работи Младен Маринов

...
Встъпилият вчера в длъжност министър на вътрешните работи Младен Маринов
Коментари Харесай

Младен Маринов с първа среща със синдикатите в МВР

Встъпилият през вчерашния ден в служба министър на вътрешните работи Младен Маринов се срещна през днешния ден със синдикалните организации в Министерство на вътрешните работи. Пред медиите той сподели, че синдикатите са значими както за коректив на управлението, по този начин и за помощ на управлението, както и за отбрана на ползите и законовите дейности на сътрудниците пред обществото.

Министър Маринов изясни, че срещата е била опознавателна и той е показал пред синдикатите визията си за Министерство на вътрешните работи. Като добави, че самите синдикати са се обединили към потребността от законодателни промени, част от обществените пакети и униформеното облекло.

Председателят на Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи Валентин Попов разяснява, че на новия министър може би ще му бъде належащо известно време, с цел да се приспособява към новата позиция на политик.

" От триумфа или неуспеха на един министър значително зависят триумфите и неуспехите на хората, работещи във ведомството ", сподели Попов.

И добави, че има три кардинални казуса в Министерство на вътрешните работи, които не могат да бъдат решени бързо, само че би трябвало да се работи по тях. Това съгласно него са хроничното недофинансиране на министерството, мотивацията на чиновниците и това, че до момента ведомството се е ръководело не от политици, а от служители.

Попов изрази задоволство, че за министър на Министерство на вътрешните работи е бил назначен човек от кариерата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР