Встъпилият официално в длъжност като 46-ия президент на САЩ Джо

...
Встъпилият официално в длъжност като 46-ия президент на САЩ Джо
Коментари Харесай

Байдън вече се сдоби с акаунт на Туитър... и последва известен модел, отритнат от Тръмп

Встъпилият публично в служба като 46-ия президент на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в наследи президентския профил (POTUS, президент на Съединените щати, б.р.) в Туитър от своя предходник Доналд Тръмп. Едно от първите неща, които направиха усещане, е, че президентът е "последвал " известния модел Криси Тийгън наред с формалните лица от Белия дом.

,,О, Боже мой!'', гласеше сбитата реакция на 35-годишната Тийгън, когато схваща, че новият президент на Съединените щати е последвал профила ѝ и че най-сетне ще може да следи туитовете на американския държавен глава, без да бъде отстранена, както ѝ се е случило по време на мандата на Тръмп.

OH MY GOD!!!!!!!!!!
— chrissy teigen (@chrissyteigen)

Решението на админа на президентския профил да последва този на модела идва след по-малко от 24 часа от шеговитата ѝ молба да бъде последвана.

hello I have been blocked by the president for four years can I get a follow plz
— chrissy teigen (@chrissyteigen)
Самата Тийгън неведнъж е демонстрирала поддръжката си по отношение на Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в, а след избирането му за 46-ия президент на Съединени американски щати тя декларира в друга обществена мрежа, че всичко стартира да се подрежда след ерата на "пълния умопобъркан " Доналд Тръмп.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР