ВСС биде подканен. Механизъм има, въпросът е дали някой ще

...
ВСС биде подканен. Механизъм има, въпросът е дали някой ще
Коментари Харесай

Нели Куцкова: Благодарение на Гешев всички видяха колко е недосегаем главният прокурор

ВСС биде подканен. Механизъм има, въпросът е дали някой ще откри куража да се изиска от настоящия основен прокурор да си подаде оставката. Не бих споделила, че митингите са катализатор. Много преди тях Съюзът реагира по този начин. Но около митингите се получи необятен отзив и доста хора го схванаха. Гешев има доста огромна заслуга и смятам, че изборът му беше сполучлив, тъй като предходните основни прокурори не бяха по този начин възмутителни и бяха доста по-умни. Господин Гешев с държанието си, с това, че се разгласи за инструмент на Бога, с жестоко нарушение на презумцията за невиновност сподели какъв брой е сгрешен моделът на
Това съобщи в предаването Нели Куцкова, някогашни ръководител на Съюза на съдиите.

По думите й от една страна се бием в гърдите, че сме част от европейското семейство.

“Защо това семейство да не знае какво става в България?”, попита още Куцкова във връзка обвиняванията, че е било осъществено национално изменничество.

" Не бях впечатлена от дебата. Гледам нещата от по-различен ъгъл. За мен е доста значимо какво се случва в правосъдната система. Неведнъж ни споделиха от Европа да оправим правосъдната система, а тя ще оправи всичко останало. Мен там ме боли, по тази причина с изключително внимание слушах. Не можах да чуя нещо. Но считам, че Европейски Съюз би трябвало да чуе гласовете от България. Дали ще им повярва и по какъв начин ще ги схване - това е друга тематика ", уточни още Кучкова.

“Искам всички, които настояват, че електронната система е сполучлив план, да дойдат в съда и да видят какъв брой е елементарно. Всички се възмущават от държанието на основния прокурор и то не от през вчерашния ден. Много хора показаха мнение и то изключително Съюзът на съдиите”, разяснява Куцкова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР