В следващите редове ще обобщим последните проучвания и изследвания за

...
В следващите редове ще обобщим последните проучвания и изследвания за
Коментари Харесай

Помагало за мъже: Как да се превърнете в секс бог


В идващите редове ще обобщим последните изследвания и проучвания за половите желания на дамите, както и мненията на няколко специалиста и над 700 интервюирани дами, с цел да ви представим този лист с 11 „ секрети “ за секса, които ще ви създадат в случай че не по-добър ухажор още довечера, то сигурно най-малко ще знаете за какво сте неприятен подобен!

С превръщането на фантазиите й в действителност, тя, дамата до вас ще е доста по-вероятно да се съгласи да изиграе и най-смелите ви полови фантазии.

И по този метод ще желае да прави още повече обич от нормално, всякога, когато се появите гол пред нея. Вижте листата, след което грабнете приятелката, брачната половинка или любовницата си и я качете на седмото небе.

Със сигурност тя ще ви върне жеста….
1. Женският оргазъм не е единствено за „ Членове “
Само една от всеки пет дами от интервюираните споделя, че последния и оргазъм е в резултат на проникването на мъжа в нея.

„ Повечето млади дами желаят техните сътрудници да употребяват ръцете и устата си повече„, изяснява доктор Жулиета Ричтерс, австралийски откривател на секса , интервюирала повече от 19000 индивида за книгата си „ Какво правиш там изпод “

В нейното изследване повече от 90% от дамите съумяват да доближат до оргазъм, когато техните сътрудници употребяват единствено орална и ръчна стимулация преди секс.

Друг индикатор от същото проучване споделя, че 52% от интервюираните дами карат мъжете да стопират много бързо да правят този тип орална и ръчна стимулация по време на любовната игра, не тъй като не им е прелестно, а тъй като се тормозят и опасяват, че тя ще отнеме прекалено много време. Така че какво може да направиш, с цел да си сигурен, че дамата под теб или до теб, както искаш, да не те остави толкоз елементарно да спреш да правиш това нещо с пръстите/знаеш кое мръсник/? Просто и кажи: „ Обичам да върша това, бих го правил през целия ден. Сигурна ли си че искаш да ме спреш…? “

Ако се притесняваш за спомагателните 20 минути, в които ще ти се изтърка езика и ще ти се подуят пръстите-не ускорявай темпото.

Така тя няма да стигне до заветния миг по-бързо. Напротив, дори го забави!

Колкото по-леко, постепенно и нежно я докосваш, толкоз по-бързо тя ще изпита наслаждение. Не напирай да си го пъхнеш непременно незабавно щом я видиш гола!
2.Подготовката може да бъде най-важното събитие
„ Подготовката “ и „ първичната любовна игра “ са ужасни думи, тъй като това допуска, че тя води към нещо по-важно„, споделя половият консултант Беверли Уипъл.

И двамата ще се забавлявате повече в случай че мислите за тази част като секс игра и я извършите нещо като опознаване и наслаждаване един на различен, а освен като просто спирка по пътя към финала. Три от всеки пет интервюирани дами споделят, че са достигнали последния си оргазъм по време на любовната игра, а не по време на самия полов акт.

Нещо повече, когато желаят да класират спалните умения на сътрудниците си, те съвсем постоянно се оплакват от неналичието на полово творчество и самостоятелни полови умения . Е, в този момент като знаеш това какъв ще бъде идващия ти ход?
3. Удоволствие не значи задоволеност
Добрата вест е че можете да дадете на дамата и двете.

Изследване на института в Кинси демонстрира, че както мъжете по този начин и дамите се съгласяват, че да вършат секс без презерватив ги кара да се усещат по-добре, само че дамите споделят също, че употребявайки отбраната на кондомите в действителност им оказва помощ да се усещат по-удовлетворени от цялата работа. Дори тези, които употребяват хормонални способи за контрацепция усещат този резултат на по-голяма задоволеност.

Когато са употребявали презервативи, дамите от проучването са отчели 18% по-висок дял от общата задоволеност на половия им живот. Защо?

Ами доста просто! Защото, когато дамите се тревожат по-малко-да речем за нежелана бременност или полово излъчени заболявания, те се забавляват, отпускат се и се любуват пълноценно на оная ви работа!
4. „ Нежен “ значи доста повече от това просто да я чукаш…
„ Тази дума е код на дамите, посредством който те ви споделят да бъдете по-чувствителен към нейните сигнали„, споделя доктор Блок.

Колкото по гъсто обитаеми с нервни окончания са горещите точки по тялото на дамата, толкоз по деликатен би трябвало да бъде вашия метод. Когато минаваме с език сред краката на някоя дама и тя изстене внезапно, вместо да продължим да и доставяте това наслаждение ние вадим „ револвера “ и започваме да стреляме!
Бъди гальовен, не вади незабавно „ револвера “…
Използвайте непряко стимулиране като обръщате изключително внимание на нейните сигнали и реакции като един тип управление за употреба. Нервните окончания към клитора, да вземем за пример, се уголемяват няколко сантиметра под кожата и от двете страни на вагината. Можете да масажирате това място без пряк напън на най-чувствитленото място.

Комбинацията от очакване и косвен контакт ще и донесе доста повече наслаждение!
5. Климата има значение за климакса
„ В началото на нашите изследвания единствено 50% от дамите бяха в положение да доближат до оргазъм„, споделя създателя на това проучване Герт Холстидж-председател на центъра за уронеурология в иниверситета в Гьоринген, Холандия.

„ Но ние разбрахме за какво дамите са се чувствали неконфортно! Причината беше, че просто им е било студено. поправихме това, след което 80% от тях доближиха до оргазъм “.

„ А приятна конюнктура, която включва стайна температура е значима част от основаването на възприятие за сигурност, сигурност и удобство„, прибавя той.
6. Позицията се нуждае от цел
„ Не е належащо да бъдете прекомерни фантазьори по време на секс що се отнася до позата-най-добрите позиции са тези, които се концентрират върху клитора„, споделя доктор Левков. Искате да усилите удоволствието без да рискувате да се осакатите?

Разберете в коя поза най-добре стимулирате тази деликатна област от женското тяло, защото там има доста повече нервни окончания, в сравнение с има по главата на пениса.
7. По-доброто фокусиране води до по-горещ секс
Кой е най-хубавия метод за отключване на най-смелите полови стремежи на една жена в леглото? „ Страст “ споделят 42% от интервюираните дами.

„ А това значи да бъдеш вътре сега, с изключение на вътре в нея, а не да се разсейваш„, споделя доктор Джоел Блок-психолог от Лонг Айлънд и създател на книги по тематиката. Сексът е един тип диалог и тя не би желала да се усеща все едно държиш най-новата си играчка!

Също по този начин една дама взема присъединяване по време на секс по доста и разнообразни способи и най-силният сигнал, който ти можеш да изпратиш към нея идва от твоята уста/мда, не от нейната, от твоята/. Повече от 90% от дамите, които са били интервюирани в проучванията влезнали в тази публикация споделят, че се усещат ужасно, когато усетят тежкото дишане на мъжа покрай себе си. Но не използвайте дишане и грухтене в жанр Тарзан, в случай че може!

Контакта с очите, хапането на езика и всяка друга физическа заигравка също е за предпочитане. Но в случай че директния взор е нещо, което не ви е силата, заровете лицето си във врата и разходете върха на езика си от ключицата до меката част на ухото и, като наложително и прошепнете за какво сте вманиачен по нея – това може и да я побърка!
8. Не приключвайте бързия секс с едно " Благодаря "!
Само половината от всички дами могат да доближат до оргазъм при секс траещ 10 или по-малко минути, сочи изследване, оповестено през 2009г в списанието „ Сексуална медицина “. „ Това значи, че по време на един бърз секс, до момента в който жена ви примерно мие чинии, вие ще свършите, само че тя най-вероятно НЕ.„, споделя доктор Левков

Ако тя НЕ изпита оргазъм/а това най-вероятно ще се случи/, уверете се че ще имате достъп до бъдещи, по дълготрайни, горещи сесии, казвайки и нещо от сорта на: „ По-късно довечера аз ще направя всичко за теб, с цел да те побъркам от наслаждение.„

След което спазете това ваше заричане. Оставете я единствено с ежедневния бърз секс и тя няма да остане доста дълго към вас-гарантирано!
9. G точката си има другар! Намерете го.
Вие сте един целеустремен човек, нали?

Добре. Но G-точката и клитора не са единствените места където можете да се разгърнете и да доставите наслаждение на една жена.

„ Най-новите анатомични проучвания демонстрират, че клитора може би е по-добре да се опише като „ Комплекса-клитор “, където вагината, уретрата и клитора извършват всичките си функционалности като едно цяло, а не като обособени части„, изяснява доктор Деби Хербеник, откривател от института в Кинси и публицист от Men’s Health.

Малко жестоко казано, само че се пробвайте да работите върху клитора като комплекс, натискайки няколко горещи точки едновременно.

Някои откриватели считат, че има място, наречено А-точка, ситуирано надалеч навътре в вагината, близо до пъпа на дамата .

Д-р Кокс споделя: „ Поставете мокър пръст в нейната вагина, стремейки се да е колкото се може по-удобно и конфортно на дамата. Използвайте цялата дължина на пръста си за опознаване на предната стена на тази област„

А в този момент едно тройно чувство: Съберете показалеца и междинния си пръст и ги вкарайте вътре в нея, като палеца ви стърчи все едно сте го вдигнали за автостоп.

Това ще приближи пръстите ви по компактно в нея, по-близко до вагиналната и стена, с цел да стимулирате и двете-А точката и G точката по едно и също време.

След това използвайте палеца си, с цел да стимулирате клитора й, като деликатно завъртате ръката си. Това си е все едно натискате копчето за „ нитрото “ вътре във дамата! Е, най-малко да се надяваме, че е така….
10. Искаш секс? Измий чиниите!
Ако дамата е разсеяна с нещо от сорта на работа, липса на сън или домашен задания - това може да се намеси не изключително добре в нейната възбуденост.

Седем от 10 дами, които са били интервюирани споделят, че помощта на мъжете в домакинската работа им оказва помощ много и въздейства извънредно добре върху половият им живот , само че пък мъжете въпреки това правят единствено към 30% от тази досадна работа съгласно „ Съвета по въпросите на фамилията “ в Щатите /тук при нас са най-вече 20% /.

Анкетираните дами декларират, че ще бъдат доста признателни в случай че си изчистил, приготвил си вечеря и си се оправил с прането-и то тъкмо в този ред. След което сигурно ще създадат всичко допустимо, с цел да получиш един доста крепък секс !
11. Не прави докарването й до оргазъм твоя единствена цел
Изследване от 2008г, оповестено в американското списание „ Сексуална медицина “ открива, че напрежението от половото осъществяване доста понижава женската възбуденост. Каквото и да вършиме не я питайте-свърши ли, или ще свършваш ли! Това е объркващо и способства за основаването на ненужно напрежение у вашата дама.

Виж, ще си на прав път в случай че и кажеш: “Харесва ли ти това?

Да не преставам ли да върша това?„. Жените не получават оргазъм всякога и те доста добре знаят това, както и че не е наложително сътрудникът им да е отговорен!

Най-добре редувайте нещата. Винаги можете да се върнете първоначално и да употребявате още веднъж ръцете, пръстите и езика си, в случай че тя към момента желае това…., когато вършиме секс.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР