Всичко зависи от тях. Те не реагират нито на министрите

...
Всичко зависи от тях. Те не реагират нито на министрите
Коментари Харесай

Борисов: Всичко зависи от ПП–ДБ дали ще работим заедно след изборите

Всичко зависи от тях. Те не реагират нито на министрите в служебните кабинети на Радев. Не реагират за настоящия министър на външните работи. За техните министри, които останаха, също си мълчат. За техните регионални шефове също си мълчат. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, запитан дали ще работи с ПП-ДБ след изборите, съобщи кореспондент на " Фокус " .

Лидерът на ГЕРБ сподели, че не знаел за срещата сред Главчев и Радев. Той сподели, че е тяхно решение кой ще заеме поста на външен министър и отхвърли да разяснява повече този въпрос.

" Това е право на президента и на премиера ", сподели той. 

Борисов означи значимостта на законопроекта за нарастване на заплатите на военнослужещите: " Абсолютно справедливо и като памет, а и да не изтичат фрагментите от армията, да бъдат добре платени. Виждате - през нощта се нанасят удари от Израел в обекти отвън територията на Израел, които провокират от ден на ден боязън и учредения за терзания в целия свят ". 

Той благодари на всички партии за поддръжката на измененията. 

" Нашо право и обвързване е идната седмица да приключим проблемите с енергетиката, свързани с Маришкия басейн ", съобщи Борисов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР