Всичко започва през март 2013, когато осем елитни американски морски

...
Всичко започва през март 2013, когато осем елитни американски морски
Коментари Харесай

Войници Нахлуха В Забравен Хилядолетен Храм! Случи Им Се По-Страшно От Смъртта! Видео От Ужаса!

Всичко стартира през март 2013, когато осем елитни американски морски пехотинци са изпратени на строго секретна задача в източен Афганистан. Мисията на бойците е да обхванат в античен храм на 5 000 години и да открият антична машина, за която учените считат че се намира там.

Има редица митове и писмени сведения, че преди 5 хилядолетия хората са разполагали с летателни апарати, наречени Вимана, което значи „ каляска, която може да лети “.

Тези летателни апарати са представени в античния епос Махабхарата, който разказва война сред летящи градове в небето. Редица уфолози считат, че става въпрос за спор сред извънземни цивилизации, които се е разиграл на планетата ни преди хиляди години.

В античната книга „ Виманика Шастра “ има и детайлни чертежи на устройството:



Тази компютърна графика демонстрира по какъв начин би изглеждала Вимана, основано на античните чертежи:



В античните епоси написа, че тези „ огнени колесници " могат да доближат до всяко кътче на Земята, дори могат да летят и в космоса оттатък рамките на Слънчевата система.

Американците най-сетне съумяват да локализират непокътната Вимана в пропуснат античен скален храм в безпощадната афганистанска пустиня! Това сигурно е технология, от която военната промишленост би имала голяма изгода.

Когато наближили местоположението на храма, бойците разкрили канара със странни рисунки:



Явно са били на прав път.

Не след дълго те разкрили мястото по GPS координатите. Взривили каменната плоча, която закривала входа на храма, влезнали вътре и в никакъв случай повече не излезли.

Последното, което са предали от радиостанцията, преди да изчезне сигнала е, че са разкрили „ нещо “, което е оградено със „ силово поле “. Последвали писъци и завършек на предаването.

Американската войска почнала издирването.

Когато избавителни екипи пристигнали на мястото, входът на храма бил покрит, пробвали се да реалокират тежките камъни, само че всичко вътре било срутено.

Части от униформите и оборудването е открита разхвърляна в близост. Открит е и цифровият притежател, на които имало запис от камерата на един от бойците. Това е в действителност злокобно!

BRADVA.BG показва на своите читатели записа от последните минути на бойците. Вижте единствено в какво място попадат, не забравяйте, че това е храм на 5 хиляди години:

/BRADVA.BG
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР