Всичко започна, след като шефът на парламента Росен Желязков не

...
Всичко започна, след като шефът на парламента Росен Желязков не
Коментари Харесай

Адреналин в НС: Радостин Василев посегна да бие Искрен Митев след репликата предател

Всичко стартира, откакто шефът на Народното събрание Росен Желязков не позволи на Радостин Василев да зададе втори въпрос по време на блицконтрола, като му изясни, че има право единствено на един. В този миг депутатът от ПП-ДБ Искрен Митев потегля да излиза от залата, минава наоколо и му подвиква, че предателите имат право единствено на един въпрос, описа по-късно пред кореспонденти в Народно събрание самият Василев. В отговор самостоятелният народен представител атакува сътрудника си от Политическа партия с юмруци.

Той от своя страна твърди, че когато отивал до тоалетната, Митев го бутнал с рамо. За омиротворяване на пристрастеностите не се наложи квесторска интервенция, а ръководителят на Народно събрание Росен Желязков прекъсна говорещия в този момевн на трибуната Борислав Гуцанов, с цел да наблюдава с взор сценката.

После самият Искрен Митев разгласява фотография и своя коментар за случилото се в профила си във Facebook, като съпостави Василев с " мутра " и го назова " слабак " и " изменник ".

" Истината боли. Истината, че е " Предател ", през днешния ден очевидно нарани един слабак. А слабаците, когато са най-безсилни, налитат на пердах. А когато налитат на пердах, нормално блъскат, викат и размахват некоординирано ръце и в последна сметка демонстрират само какъв брой са нелепи.... ", написа в обществената мрежа депутатът от Политическа партия.

" Поредният неприятен образец. Първо съобщи Има Такъв Народ, след това съобщи нас, а в този момент желае да покаже, че е задоволително да се държи като някаква " мутра " в Парламента. Проява на експанзия виждаме прекомерно постоянно в последно време в Парламента и в случай че вербалната такава можем да подминем, то физическата е изцяло неприемлива. Какво остава, когато е умишлено провокирана отвън обсега на камерите. Затова ли ви пратиха хората в Народното събрание? Да блъскате тези, които имат смелостта да ви кажат истината? Пардон, никой не ви прати, вие нямаше да бъдете тук без тези, които през днешния ден плюете ", възмущава се още Искрен Митев.



Радостин Василев пък описа пред медиите, че единствено малко е поразрошил перчема на сътрудника от Политическа партия, като изясни по какъв начин: " леко като платно на корабна мачта, само че не сме го удряли, не е обичай ".

" Наложи се леко да му разроша перчема. Това е обвързвано и с днешния празник на мъжествеността - той сподели своята неустрашимост и си потегли. Квесторите го изгониха, тъй като няма потребност от персонални борба и обиди ", изясни той. " Искрен Митев се провикна, че предатели имат право единствено на един въпрос. На този човек никой не му обръща внимание. Той е свързван в Народно събрание единствено с нелепости ", разяснява самостоятелният депутат.

" Честит Петльовден на всички, очевидно Искрен Митев през днешния ден чества изключително интензивно, той е едно от най-известните петлета в Народно събрание ", добави Василев по адрес на Митев. " Той народът ще ги бие скоро, няма потребност Радостин Василев да бие. Не желая да споделям с него, той по всевъзможен метод си търси изява ", разяснява той.

Двамата не за първи път влизат в спречкване с взаимни обиди и квалификации, за което свидетелства и видео от предходен техен вербален дуел.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР