Всичко, за което се бяхме разбрали в петък, днес беше

...
Всичко, за което се бяхме разбрали в петък, днес беше
Коментари Харесай

Вътев след среща със земеделци: Всичко, договорено в петък, беше оформено окончателно с юристи

Всичко, за което се бяхме разбрали в петък, през днешния ден беше завършено дефинитивно с адвокати, с цел да има порядъчен тип. По създание нови неща - няма. В понеделник в 12 ч. ще дойдат протестиращите представители на две организации, ще се срещна и с тях. Това съобщи министърът на земеделието и храните Кирил Вътев, след срещата със земеделците траяла повече от четири часа.

 

„ Обединени аграрни производители " и " Български фермерски съюз " пожелаха среща и ще дойдат в министерството. Другите пристигнаха, опитахме се да създадем логичен диалог, те споделиха, че е било късно и идват, с цел да ми желаят оставката ”, уточни министърът.

 

„ Има едни правила, които ги наложихме и някой хора не се преценяват. Ако ви покажа листата с браншовите организации, на които искахме да се легитимират с: последно отчетно заседание, членска маса, платила три години обратно членски импорт (което сочи, че имаш непрекъснато членове), ще ви заболят главите. От друга страна разпоредбите са такива – всеки, който е изпратил предпочитание за среща с избрани проблеми и оферти, е пристигнал и сме създали диалог ”, посочи Вътев.

 

Представител на земеделците изясни, че това е била една техническа среща. „ Списък от нещата в петък е изпратен в Министерски съвет. Очакваме резултатите от там. Финализирането на съглашението ще научите в понеделник следобяд, когато чакаме покана при министър-председателя ”, уточни той.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР