Всичко вървеше добре за Леонард, нещата се подобряваха, докато той

...
Всичко вървеше добре за Леонард, нещата се подобряваха, докато той
Коментари Харесай

Адвокатите на семейството на освободения чернокож мъж, убит от заместник-шерифа, търсят 16 милиона долара от шерифа на Джорджия

„ Всичко вървеше добре за Леонард, нещата се подобряваха, до момента в който той не се сблъска с този заместник-шериф “, сподели Кръмп по време на конференция с членове на фамилията на Cure.

Camden County Staff Sgt. Бък Олдридж умъртви 53-годишния Кюр по време на яростна борба на рамото на междущатска автомагистрала 95, откакто го спря за превишена скорост и неразумно шофиране.

Видеото на таблото и камерата на тялото на стрелбата на 16 октомври демонстрира, че Олдридж е фрапантен Лекувайте с Taser, откакто той отхвърли да сложи ръцете си зад себе си, с цел да бъде окован. Кюр отвърна на удара и хвана ръка за гърлото на заместника, когато Олдридж го простреля от упор.

Роднини споделиха, че Кюр евентуално е оказал опозиция заради психическа контузия от лишаването от независимост във Флорида за въоръжен обир, който не е направил. Длъжностни лица го оправдаха и освободиха през 2020 година

Адвокатите на фамилията на Кюр споделят, че шерифът на окръг Камдън Джим Проктър в никакъв случай не е трябвало д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР