Всичко в бизнеса, което може да се обърка при смяната

...
Всичко в бизнеса, което може да се обърка при смяната
Коментари Харесай

Всичко в бизнеса, което може да се обърка при смяната на часа


Всичко в бизнеса, което може да се обърка при промяната тутакси. Смяната на часовото време може да вреди на някои промишлености.
За компании от всевъзможен тип въпросът
за въвеждането на лятното часово време се трансформира в гореща тематика. Първоначално основан като средство за повишение на продуктивността и успеваемостта на бизнеса и фабриките, критиците споделят, че този способ се е отклонил от първичната си цел и може да вреди на някои промишлености.
Въпреки това предприятията,
които разчитат на тъкмо отчитане на времето, с цел да извършват и поддържат интервенции, като цяло поддържат мярката за икономисване на време.

Къде се появяват проблеми? Всички неточности, позволени при сверяване на часовниците на фирмите, могат да доведат до загуба на доходи заради неправилно попълнени таблици с часове и други механически пропуски.
Мрежовият часовник може да
преодолее тези компликации, като подсигурява, че единствено един часовник би трябвало да бъде превключен, само че ръчните промени би трябвало да се поправят деликатно, с цел да се избегнат неточности.

Лятното часово време единствено по себе си е супер, казусът е, че в някакъв миг свършва и още веднъж хиляди действия би трябвало
да бъдат прекратени и преизчислени.
Когато часовниците се върнат през есента, потребителите са склонни да съкратят времето си във физическите магазини и да се насочат към извършване на покупки онлайн. Магазините за търговия на дребно и други сходни организации страдат от произлизащата от това загуба на посещаемост.
Освен това с връщането на часовниците
се увеличава потреблението на електроенергия и газ. Тъй като тези компании и магазини отварят и затварят по мрачно, елементарно е да разберете за какво потреблението на сила се усилва през тези по-мрачни месеци.

Положителната страна за фондовите пазари и банките определно е обединяването на Съединени американски щати с Европа и подобряването на връзките сред Лондон, Брюксел, Париж, Франкфурт и Милано. Освен това ще имаме по-добри връзки с Пекин,
Токио и други огромни пазари в Азия.
Как промяната на часовника се отразява на работната мощ?

Загубеният час сън напролет може да има трагичен резултат върху продуктивността на чиновниците,
проблемите с лишаването от сън
имат фрапантен резултат върху продуктивността, струвайки на стопанската система 411 милиарда $
загуби всяка година единствено в Съединени американски щати.
В резултат на това има дребен късмет за увеличение на продажбите и бизнеса, само че подчертана опция за чиновниците да се отдадат на
сърфиране из мрежите,
където тези на работа губят време в сърфиране или работят под нормата. Що се отнася до умората, която всеки ще почувства – хората просто не са склонни да свършат толкоз доста
и са по-малко бдителни към неточности.
През пролетните и летните месеци хората остават на открито за по-дълго, което разрешава на бизнеса да
притегля клиенти по-дълго време.
British Gas оповестява, че по-голямата част от компаниите и търговците на дребно оповестяват за увеличени облаги по време на лятното часово време, дружно
с понижени разноски за сила,
защото има по-малка потребност от изкуствена светлина по-ниските сметки за отопление и по-ниските цени на електрическата енергия също са постоянно срещани.
Освен това друго преимущество на
лятното часово време е намаляването на равнищата на престъпност. Тъй като множеството закононарушения се правят след свечеряване, е по-малко евентуално нарушителите да
имат толкоз огромен късмет да атакуван.
Фермерите, пощенските чиновници и строителната промишленост са последователи на по-ранните сутрини. Всички тези браншове са склонни да започват рано, доста преди, работещите от 9 до 17:00 в офисите въобще да са будни. Повече дневна светлина заран ще разреши на предприятия като тези да извършват по-добре отговорностите си.
Футболната асоциация, Асоциацията по
тенис и Съвета по крикет на Англия и Уелс също са припърженици на лятното часово време, тъй като спортистите могат да упражняват по-дълго и теоретично ще има повече хора, които участват на събитията.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР