Всичко това обяви бунтарят и напуснал Има такъв народ Георги

...
Всичко това обяви бунтарят и напуснал Има такъв народ Георги
Коментари Харесай

Бунтарят Г. Георгиев: Още преди Слави да изтегли министрите е реден нов експертен кабинет

Всичко това разгласи бунтарят и напуснал " ИТН " Георги Георгиев в

Днес беше импортирано искане за оставката на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев, както и избор на съмнение. Пада държавното управление, не се сформира държавно управление с мандат на Политическа партия или ГЕРБ. Очаква се да се сформира държавно управление с третия мандат на Има Такъв Народ, така наречен " експерно държавно управление ", само че замаскирано като експертно и подкрепено с гласовете на ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане ". Най-лошият сюжет е да не се сформира и тогава държавно управление, вследствие на което да отидем на избори в края на септември или началото на октомври разяснява отцепникът.

Във всички групи той е пуснал известие, за какво е напуснал групата на Има Такъв Народ. И през днешния ден се е видяло, с кого Има Такъв Народ ще прави коалиция.

Ако не се одобри бюджета ще е краят, безапелационен е Георгиев.

Аз не го познавам Орлин Алексиев. За него съм слушал митичните неща, които се прикриват, уточни още инженерът.

Законът за публични поръчки дава опция за манипулиране на избора. Винаги ще има пари за комисионни. Това се прави с банкови сметки, офшорни сметки. И се прави за облагодетелстване на висшите държавни чиновници, изясни Георгиев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР