Всичко това, което излиза днес по мой адрес, на дъното

...
Всичко това, което излиза днес по мой адрес, на дъното
Коментари Харесай

Даниел Александров от ГЕРБ: Всичко, което излиза по мой адрес, е заради развода ми

Всичко това, което излиза през днешния ден по мой адрес, на дъното на всичко това стои моят бракоразвод, който е към този момент от месец и половина, два. Опитах се да го запазя в загадка. Това сподели пред публицисти националният представител от ГЕРБ Даниел Александров, съобщи кореспондент на " Фокус "

" Нищо от това, което е написано по мой адрес не е правилно и това ще се потвърди в съда. От тук нататък не желая да въвличам брачната половинка си, тъй като тя е майка на моето дете и ще виждам да запазя нейното достолепие ", разяснява още Даниел Александров.

Припомняме, че Софийска градска прокуратура (СГП) предложи на основния прокурор на Република България да внесе стимулирано искане до Народното събрание на Република България (НС) за предоставяне на позволение за привличане към наказателна отговорност на Д. А., народен представител в 49. Народно заседание. 

Предложението е направено от наблюдаващия прокурор в СГП по отношение на формирано на 31.05.2023 година досъдебно произвеждане и в него се сочи, че събраните доказателства са задоволителни за привличане в качеството на обвинен на Д. А. за закононарушение по член 150, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Наблюдаващият прокурор в СГП е счел, че в хода на следствието са събрани доказателства за това, че на 07.05.2023 година, в с. Бистрица, Д. А. посредством приложимост на мощ направил дейности, за да възбуди полово предпочитание без съвукупление във връзка с лице, навършило 14-годишна възраст.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР