Всичко това е в гаранция, данъкоплатецът няма да се натовари

...
Всичко това е в гаранция, данъкоплатецът няма да се натовари
Коментари Харесай

Боил Банов: Данъкоплатците няма да плащат за ремонта на Ларгото

" Всичко това е в гаранция, данъкоплатецът няма да се натовари по никакъв метод. Ние от месеци се занимаваме с този проблем, не е въпросът просто да подменим една или друга плочка.
Това сподели министърът на културата Боил Банов по отношение на влошеното положение на Ларгото.
Министърът изясни пред bTV, че казусът е със комплицираната отводнителна система, " която очевидно някъде дефектира ", и се изчаква топлото време.
" Случват се такива механически проблеми – и у дома, в случай че вършиме ремонт, е допустимо да ви протече. Викате компанията, когато сте в гаранция, когато сте си я наел законосъобразно, тя ви го оправя ", сподели Банов.
По думите му при приемането на обекта всичко е изглеждало добре.
" Разбирам, че е неприятно за обществото, само че това са големи поправки на голяма повърхност и е допустимо някъде да се пропука ", сподели министърът.
Помолен да разяснява ориста на къщата на Иван Гешов в София, Банов сподели: " Мисля, че там към този момент има решение Общината със притежателите и ще се пристъпи към реновиране ". Това е частна благосъстоятелност, акцентира той.
За Двойната къща гостът уточни, че притежателят е схванал обстановката и значимостта ѝ и ще направи цялостно възобновяване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР