Всичко ти се струва ново и непознато, освен това не

...
Всичко ти се струва ново и непознато, освен това не
Коментари Харесай

Влюбена си до уши - честито

Всичко ти се коства ново и непознато, също така не си сигурна дали това в действителност е обич. Накрая започваш да чакаш – кой ще изрече думите „ Обичам те “ пръв. Понякога това е игра на котка и мишка, от която всеки желае да излезе победител, т.е. да не се прецака да изкаже думите си преди другия. Но в случай че към този момент забелязваш идващите 12 любовни признака, доста евентуално е да не успееш да си затвориш устата и да прошепнеш своето срамежливо „ Обичам те “ за първи път. Момиче, хлътнала си до уши, в случай че...

1. Говориш за неща, които ще вършиме в бъдеще, без даже да осъзнаваш, че мислиш за общото ви бъдеще.

Никак не ти е необичайно или притеснително да обсъждате по какъв начин ще отидете на концерт след три месеца или на странствуване в чужбина след половин година. Сигурна си, че той ще пристигна с теб.

2. Когато му кажеш „ Ще ми липсваш “ осъзнаваш, че той в действителност ще ти липсва, даже да сте разграничени единствено за ден.

Това не е просто нещо сладурско, което ти се желае да му кажеш. Това е удостоверение, че той към този момент е неразделна част от живота ти.

3. Не се сещаш по кое време за последно си намерения за някогашния си.

Нещата сред теб и новото ти гадже вървят толкоз добре, че даже не ти се занимава да се връщаш към предишното си, още повече да разсъждаваш върху него.

4. Занимания, които в действителност мразиш ти се виждат приятни като ария, когато ги вършиш с него.

Качила си се на увеселително влакче, от което умираш от боязън? Няма проблем, стига той да обещае, че ще ти държи ръката и няма да ти се смее, когато се разкрещиш (или заплачеш) от смут.

5. За теб е в реда на нещата да правиш дребни жертви за него.

Не би отсрочила отговорностите си поради него, само че в случай че е болен и няма кой да му занесе медикаменти, незабавно би отсрочила срещата си с приятелки, с цел да се погрижиш за него.

6. Той е „ хубавата мисъл “, за която се сещаш, когато всекидневието ти пляска плесници на всеки час.

В работата те подлудяват, само че най-малко има кой да те утеши и развесели, когато се прибереш вкъщи.

7. Чувстваш се в сигурност, когато си към него.

Трудно е да се опише това възприятие, само че то в действителност е най-прекрасното на света и нищо не може да съпостави с него.

8. Достатъчно удобно ти е, с цел да си правиш мръсни шегички или да изглеждаш като цялостен глупак към него.

Може би първоначално си се опитвала да го впечатлиш, само че в този момент не се притесняваш да си тананикаш в кухнята, до момента в който готвиш или да носиш косата си в нехаен кок, когато той е у вас.

9. Пред очите ти непрестанно се изпречват неща, за които си сигурна, че ще му харесат.

Всеки предмет или случва, която виждаш, могат евентуално да ти припомнят за него, заниманията и желанията му. Светът, сив и незанимателен досега, внезапно придобива цвят и смисъл.

10. Той е твоят човек.

Независимо какво ти се е случило – положително или неприятно – той е индивидът, пред който ще се похвалиш/оплачеш.

11. Не се страхуваш, че „ ще го уплашиш “.

Достатъчно комфортно се чувстваш с него, с цел да плачеш пред погледа му или да му покажеш сбирката си ръчно изплетени терлици (която криеш в дрешника от непознати хора, само че скрито се надяваш, че ще ти донесе милиони един ден). Просто си уверена, че той няма да избяга с писъци, когато те види в друга светлина.

12. Тривиалните действия, като извършването на покупки в супермаркета, са супер занимателни с него.

Разходка край щанда за месо може да се окаже най-романтичната среща на света, в случай че си с верния човек.

Източник: cosmopolitan.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР