Всичко сме виждали, но скоро не бяхме настръхвали от криндж.

...
Всичко сме виждали, но скоро не бяхме настръхвали от криндж.
Коментари Харесай

Криндж и телеса: ХайсТ Котарачето с дебют в чалгата, мята дупе в скандално видео

Всичко сме виждали, само че скоро не бяхме настръхвали от криндж. Има и една българска дума, която разказва видеото, което ще видите по-долу - скомин. Неприятното чувство за " изтръпване " на зъбите от острия (най-вече кисел) усет на нещо или даже при типа или мисълта за нещо стипчиво на усет.

Хайст Котарачето, прочут и като Людмил Блек, очевидно си е намерил sugar daddy, тъй като дебютира в чалгата с песента " Лукс и пари ". Видеото ни придвижва на площада пред храм-паметника Св. Александър Невски, където една бяла лимузина транспортира Котарачето, пременено в гневна и застаряваща поп-фолк дива. В клипа за секунда се появява и Стела, която сега взе участие в " Къщата на инфлуенсърите ".

Виж още: " Очите са под, не над очилата ": Не ѝ омръзна, Пиленцето от Монако отново стана за смях 

Котараче, за какво навръх това свято и историческо място? Е, най-малко не си кълчил токчетата си по паветата, че щеше да отнесеш най-малко една анатема. Не от БПЦ, а от инцидентните минувачи. 

Котарачето пее за разкош и пари, само че другояче може да бъде видян в Люлин. Ние знаем добре, че не е за дама, не е дамско да те виждат там, в случай че претендираш, че не си от пониженията на топлата витрина в края на работния ден. Така де, в случай че претендираш, че си VIP.

Виж още: Емили Ратайковски удостовери за изневерите на мъжа си: Моделката още е в потрес

Котарачето показва съблазън в дебютното си видео. Или най-малко той по този начин си мисли, друсайки извивки и дупе в рибарска мрежа. Скоро писахме, че роклите вид рибарска мрежа, представете си, са цялостен шлагер измежду родните бръмчалки. Котарачето следва тренда, показвайки гънки, пъпки и погледи в жанр ранната Бионсе.

Евтините бижута във видеото са на особена респект. На грима може да завиди всяка класна фолк хала от 90-те години, а танцувалните умения са next level. Има си даже продуктово позициониране, което не е за подценяване. Някой е повярвал в този план.

Този шедьовър би трябвало да бъде оценен уместно. Ето за какво ви оставяме да се порадвате сами:

Изображение: https://www.instagram.com/lyudmil_black_/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР