Всичко си върви според прогнозите – българската политика, войната и

...
Всичко си върви според прогнозите – българската политика, войната и
Коментари Харесай

Николай Витанов: Май се чуха думите ми за звера с големите нокти

Всичко си върви съгласно прогнозите – българската политика, войната и крякането на юрдечетата. Това написа във Facebook известният математик Николай Витанов.

Българската политика. На сцената – Кукленото шоу, чакаме бюджета. Чакаме и сценката към избора на шеф на Българска народна банка. Сценката с фашизма почна да заглъхва. Май се чуха думите ми за звера с огромните нокти. И ето ви още нещо от звера, което е показателно за аматьорщината на пропагандата у нас:

....Широките национални маси не се състоят от философи. Именно за масите вярата постоянно е единствената основа на моралното отношение. Различните заместители не са се оказали толкоз сполучливи от позиция на резултатите, че да могат да се преглеждат като потребен сурогат на предходните религиозни вероизповедания. Но в случай че религиозната теория и религия в действителност би трябвало да обзет необятните маси, безусловният престиж на наличието на тази религия е основата на всяка резултатност....

В националните маси би трябвало да се набива религия и тази религия би трябвало да има статус на религиозна теория. И това се прави, като непрестанно им се подмятат голи куки. За да е сполучливо обаче, би трябвало да има безусловн престиж на наличието на голите куки. А то няма. Затова и вярата е калпава и пропагандата не хваща дикиш. Сега, демократчета мои недоучени, юрдечета мои, я да ви изпитам, познавате ли съперника? От кого е горният откъс? Кой ви демонстрира, че пропагандата ви е некадърна? В чии нокти хвърляте народа, водени от нелепостта си? Фашизмът е съществено събитие и би трябвало доста да се внимава с него, а не да си вършиме аху-иху из Кукленото шоу.

Зад кулисите – кланови борби и летене на глави. Върви борбата за регулаторите. Очаква се там да хвърчат глави. Лято е и главохвърченето се чака да намалее, единствено с цел да се възобнови с нова мощ наесен. Както знаете, клановете може и да се бият, само че безотговорнаста им е групова, а регресът се показва като напредък. За да хване дикиш голата кука за напредъка може да легализираме опиатите да вземем за пример. Траекторията е очартана – освен към ноктите на звера, само че и към устата му.

Следва войната. Да забележим ориентацията на някои обикновени вектори. Ориентация в Украйна: продължение на войната - 1, прекъсване на войната – 0. Тия, които държат Украйна на системи: продължение на войната -1, прекъсване на войната 0. Както се споделя: на украинците натовската техника им е без пари. За НАТО украинското пушечно месо е без пари. Интереса е в една посока – продължение на войната, Съюзът е здрав.

При руснаците: продължение на войната – 1, прекъсване на войната – 0. Съботните събития не бутнаха тоя вектор, попремести се един различен: какъв брой твърда да работят руснаците във войната. Измести ле леко по посока на по-голяма неотстъпчивост на дейностите.

Войната си върви съгласно прогнозата. Днес е ден 50 от Големият напред. Ден 19-ти от втория месец. Проверка на юруша за запек - предстоящо наваксване на заетата територия от украинската войска за втория месец – 209 квадратни километра. Има някакво напредване, най-малко по този начин твърди украинската страна. Но не са 209 квадратни километра. Следователно Големият напред още е в запек. Не е пробита даже първата съветска отбранителна линия. Оправдава се прогнозата ми, че когато системата " Таракан “ срещне плътни отбранителни линии, тя гърми. Ето, пред очите ви е, гледайте – гърми.

Ориентациите на векторите ги виждате. И по-сложните вектори са по този начин насочени, че се чака динамичността да е по посока на продължение на Големия напред. Очаква се Голям напор за отпецване на Големия напред. Очаква се кръвта а почне да се лее като река. Причина – идва среща на НАТО, а първите съветски отбранителни линии не са пробити. Има да се наваксват квадратни километри от първия месец на юруша. Трябва да се рапортуват резултати другояче системите могат да бъдат спрени. Срещата на НАТО е таман на края на втория месец на Големия напред. Тоест, упованията за загубите на украинската войска се чакат да бъдат изпълнени и преизпълнени. А те са – за 2 месеца - 60 000 индивида безвъзвратни загуби за украинската войска, 300 изгубени танка, 300 изгубени оръдия, 600 изгубени бронирани машини. Руски загуби – 3 пъти по-малко в техника, над 5 пъти по-малко в жива мощ.

Юрдеците крякят като разпрани какъв брой неприятен и противен е Витанов. Защо, БЕ, юрдечета мои, за какво крякате? Направена ви беше прогнозата за Голям напред със запек през първия месец на юруша доста преди Големият напред да почне. Ето ви го – Голям напред със запек на юруша през първия месец. Прогнозата си има и количествена част и тя ви споделя какви ще са украинските и съветските загуби месец по месец. Ето ви я – извършва се.

А я да попитам – къде беше вашата прогноза за Големия напред и количествената прогноза за загубите? Няма-а-а-а. Що няма-а-а-а? Ами той Юрдек дьо Булгар – не прогнозист, Юрдек дьо Булгар – рецензент. Той нищо не отбира, но му дай да рецензира. Седи си в локвата и кряка рецензии за достиженията на другите. Това му е метода да го виждат. Забелязвам ви, юрдечета мои, виждам ви. Специално върху вас си доработвам част от технологията за надзор на обществени групи.

Чакаме Големият напор, който да отпуши Големия запек. Чакаме най-накрая първата отбранителна линия на руснаците да бъде пробита. На 11 юли свършва вторият месец на Големия напред. Тогава е и срещата на НАТО. Трябва да се рапортуват триумфи. Следователно – чакаме щурмове на пушечното месо. Наклонът на вектора е даден – би трябвало да се отслабва Русия. За задачата хвърляме безплатното украинско пушечно месо. Като свърши, ще гледаме да набавим друго. Между другото – подготвени ли са речите за дълга, за отбраната на европейските полезности и за нуждата от мятане на пушечно месо на фронта. Гответе ги, че американската войска няма да бъде хвърлена в Украйна. Каза ви се от най-високо господарско място.

Очаквана смяна в обстановката – няма. Големият напред се чака да си върви съгласно прогнозата. Има още две седмици до края на втория месец на юруша. Ако ще има напор за превъзмогване на запека, би трябвало да е скоро. Защото запорожката месомелачка работи на огромни обороти.

Пропагандата си върви както и до момента – аматьорски и нескопосано. Юрушът не върви, пушечното месо бавно почва да се изчерпва – почнахме цялостна готовност Писал съм ви – с тези темпове на утилизация има пушечно месо за оше една година, само че към края на настояшата година ще почне да се усеща дефицит и тогава ще почнат настояванията за изпращане на пушечно месо (от санитарния кордон) и ще почнат да се четат речите за дълга, ориста и прочие. И не чакайте друго – военният министър си призна, че най-малко 6 години е работил за украинците и сподели нещо доста забавно – не е получавал украински гривни по тази причина. Интересно, забавно, а какво ли е получавал? Туй спора на ползи за нищо го нямаме в тая страна. Ава карай да върви, нали векторът е приведен накъдето би трябвало, с демокрацията ще създадем нужните взаимни отстъпки, с цел да върви работата, т.е. магарето да продължи да облайва тиранозавъра с магарешки акцент. 

И така животът си върви-и-и-и. Отдавна ви е планувано, че нещата ще се развиват по Великата теория. 

А тя е откри простак, който да ти осъществя ползите за лична сметка.

Технологично това става по този начин: Намираш простака, като го създаваш. Навеждаш ориентацията на вектора му по посока на реализацията на ползите ти. И го пускаш да работи. Пиеш си биричката и гледаш съответното Куклено шоу. Найс, а?

Добре, стига по тази причина.

Съвсем най-после, я да забележим какво става с прогнозите за корона вируса

Прогноза – няма да има препълване на лечебните заведения. Валидност – към този момент 340 дни

Прогноза – няма да има дифузно разпространяване на вируса. Валидност – към този момент 444 дни. 14 месеца са 425 дни, ей по този начин да позапомните какво да очаквате от идващите, дето ще ви проучват и предвиждат идната зараза.

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я клокочи.

Бях ви заречен радостна изненада преди време. Почти е подготвена, предстоящо време на стоварване на изненадата върху главите на мойте юрдечета – идната седмица.

Желая здраве и триумфи и дано войната и вирусите да стоят надалеч от вас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР