Всичко се случи за секунди. Просто ме преряза една болка,

...
Всичко се случи за секунди. Просто ме преряза една болка,
Коментари Харесай

Та Тя Е Още Тийнейджърка! Оперираха По Спешност Много Известна Наша Звезда! България Се Моли За Живота На

Всичко се случи за секунди. Просто ме преряза една болежка, за 6 — 7 секунди и изчезна. Продължих си присъединяване, имахме още 30 минути на сцената и след това се прибрах вкъщи. И нямаше нищо.

На другата вечер болките се върнаха с ужасна мощ и от у дома, напряко в болничното заведение. Оперираха ме по неотложност, само че се оправих. Семейството ми и Александър тогава бяха до мен. Всичко мина обаче. Лежах две седмици в болничното заведение, само че към този момент съм добре “, показа още Сузанита пред Венета Райкова.

Младото момиче разкри още, че пази белега си от интервенцията и не се срами от него. „ Каза ми, че мога да го залича с кремове или козметика, само че аз не желая. Това е част от живота ми, дано да остане “, споделя още изпълнителката.

Иначе Сузанита не крие, че по някакъв метод свързва неприятните неща в живота си с друга татуировка. С тази на бившето й гадже Александър. „ Откакто си татуирах името му на ръката си, започнаха да ми се случват кофти неща. Но все пак няма да я махна “, споделя още тийнейджърката.

Сузанита се пробва да гледа бодро към бъдещето и да се радва на живота, който живее. Изпълнителката споделя още, че всичко, което е претърпяла до тук я е направило по-силна. И към този момент не обръща такова внимание на хорската завист, както преди. Вместо това се старае да се радва на живота и на времето с околните си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР