Всичко по възможностите на Европейския съюз и на Европейската комисия

...
Всичко по възможностите на Европейския съюз и на Европейската комисия
Коментари Харесай

Експерт: Водят се икономически войни за ваксините

„ Всичко по опциите на Европейския съюз и на Европейската комисия за изследване и за произвеждане на ваксини беше направено. Това, че имаше наудачи и че някои от производителите са подходили с огромна лъжица към опциите си, докара до разлюляване на синхрона със доставяне с ваксини. Важно е всички страни да получават еднообразно количество “. Това разяснява Владимир Кисьов, специалист по европейските въпроси, някогашен зам.-министър.
Канцлерът на Австрия Себастиан Курц допусна, че някои членки на Европейския съюз може да са подписали „ секрети контракти “ с компании производителки на ваксини да получат повече дози от полагащите им се по признатите от Евросъюза правила.
„ Ако има предварителни контракти, би следвало квотата на тези страни да бъде понижена и количествата да бъдат разпределени към останалите страни. Водят се и стопански войни на полето на доставяне с ваксини. Затова аз считам, че офанзивата против „ АстраЗенека “ има своето пояснение поради това, че е най-евтината ваксина “, добави Кисьов в предаването „ 12+3 “.
 
Всичко за имунизациите следете
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР