Всичко по магазинита поскъпва и идеята да спестиш някой лев

...
Всичко по магазинита поскъпва и идеята да спестиш някой лев
Коментари Харесай

Истински богаташи споделят: Как се прави богатство на практика?

Всичко по магазинита нараства и концепцията да спестиш някой лев става все по-налудничава! Да, само че някои хора не престават да натрупат пари. Как са съумели? Богаташи в Reddit описват своите истории на триумфа.

 

" Когато бях на 20 година, бях компютърен експерт. Никой още не разбираше от тази работа, а на мен ми доставяше наслаждение. Помагах на дребни компании и по този начин си купих първия апартамент. Днес към този момент съм на 40 година и на процедура съм милионер, само че не се усещам богат. Работата към момента ми носи наслаждение, а аз пребивавам и разходвам непретенциозно ".

Виж още: Приложи тези трикчета и ще знаеш всичко за него! Eто 3 метода да го хванеш най-лесно в изневяра 

" Винаги съм спестявала много пари, може би към 40% от прихода ми, а по-късно тези пари ги влагах в вложения. Така вложеното стартира да се възстановява ".

" Живея в Източна Европа. През 90-те купих 10 жилището с голям заем. Дадох ги чартърен и тези жилища бързо се изплатиха. Сега на всеки 10 години закупувам по още 10 жилището и сега имам 30 жилища. Имам и човек, който се занимава с тях ".

" Истината е, че една вечер просто изкарах доста шанс в казиното. Не бяха задоволителни, с цел да напусна работата и да си купя имение, само че съм спокойна и се усещам добре. "

Виж още: 5-те вида девойки във връзка: Маниячката, златотърсачката и още!

" Просто съм спестовен - не закупувам нови коли, не ми пука какво мислят другите, икономисвам и влагам. И по този начин непрекъснато. Бавно е, само че си заслужава. "

Изображение: iStock


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР