Всичко по-долу е резултат от научни проучвания, но не е

...
Всичко по-долу е резултат от научни проучвания, но не е
Коментари Харесай

9 странни неща, които предсказват развод според науката

Всичко по-долу е резултат от научни изследвания, само че не е наложително това да важи за вас. И въпреки всичко... хвърлете един взор:

1. Онлайн спекулация

Въпреки че 54 % от мъжете не смятат това за невярност, другите очевидно го вършат. Имайте поради, че " онлайн " значи тъкмо това - няма физически контакт, единствено виртуално.

2. Похарчването на голяма сума на вашия брачен ден

Помислете по този начин над нещата: в случай че изхарчите всичките си налични средства преди изобщо да сте влезнали в този брак, по-късно вие незабавно дърпате себе си обратно финансово.
Неприятното обаче е, че един бракоразвод приблизително коства колкото една женитба.

3. Липсата на високо обучение

Тези, които имат само приблизително обучение са по-склонни да се разделят, в сравнение с тези, които са учили в лицей или още по-високо обучение. Теорията зад това е, че колкото повече образовани сте, толкоз по-финансово обезпечени, което може да спести доста финансови проблеми по сред ви.

4. Пътуването до работното място за повече от 45 минути

Ако пътувате до и от работа по 45 минути или по-дълго, това не е добър знак. Проучване от 2013 открива, че при 14 на 100 от хората, които пътуват дълго до работа, се стига до избора на бракоразвод, тъй като това е просто прекалено много стрес, който сътрудниците поемат. Ако се връщате вкъщи раздразним, това някак не носи благополучие в брака.

5. Имате щерка

Какво? Чакайте малко, какво!?

Проучване от 2010 открива, че момчетата карат фамилиите да се държат дружно, даже и през " скалисти пътища ", до момента в който в случай че нещата не вървят и фамилията има щерка, майките са по-склонни да изоставен. Жените са склонни да желаят добър образец за дъщерите си, тъй че са по-малко склонни да се помиряват с това, което не им харесва. Е, откакто го поставихме по този метод, звучи по-добре, нали?

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР