Всичко ново се приема с надежда. Така е и с

...
Всичко ново се приема с надежда. Така е и с
Коментари Харесай

Успех, г-н Борбалан... Дано и Вие не сте за едни майка, за други - Торбалан

Всичко ново се приема с вяра. Така е и с назначението на Давид Борбалан за началник на футболните ни рефери. Съдиите, които към този момент повече от 10 години са много благи към по този начин наречения хегемон Лудогорец, меко казано.

Първият сериозен тест за Борбалан ще е още тази неделя, точно в Разград. Лудогорец приема ЦСКА в дерби. Нарядите към този момент са ясни - дадоха този конфликт на Никола Попов. Асистенти ще бъдат Георги Тодоров и Мартин Венев, а Георги Иванов е избран за четвърти рефер.

Знаем какво може да чакаме от Попов и компания. Показа ни се образно и през предишния сезон, когато ЦСКА гостуваше на Лудогорец. Не от Попов, само че който и да свири, май е все едно. Така беше досега. Да забележим ще има ли смяна при Борбалан или и той ще бъде за едни майка, за други - Торбалан.

Видео помощник рефер (ВАР) на дербито в Разград ще бъде Драгомир Драганов. От него ЦСКА се оплакаха доста пъти и обявиха, че не го желаят на техни мачове, само че в Съдийската комисия очевидно им е през свирките и картоните за желанията на " армейците ".

Днес Борбалан даде обещание да не се плаши от напрежението и да вкара нови хрумвания. Дано тези хрумвания не са помощ за Разград, червени картони за играчи на противниците им и дузпи в тяхна изгода. Че това не са по никакъв начин нови хрумвания, а добре позната процедура.

Успех, господин Давид Борбалан от Испания! Дано покажете червен картон на скептицизма у нас за вашето предопределение...
 Борбалан: Ще има напрежение, само че не се тормозя! Ще вкарам нови хрумвания
Борбалан: Ще има напрежение, само че не се тормозя! Ще вкарам нови хрумвания

Обещания, обещания, обещания...
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР