Всичко навсякъде и наведнъж“ вече има Златен глобус, BAFTA и

...
Всичко навсякъде и наведнъж“ вече има Златен глобус, BAFTA и
Коментари Харесай

„Всичко навсякъде наведнъж“ и с най-много награди

„ Всичко на всички места и едновременно “ към този момент има „ Златен глобус ”, BAFTA и доста други, даже „ Изборът на критиците ”, надминавайки предходния рекордьор " Властелинът на пръстените: Завръщането на краля " на Питър Джаксън с неговите 101 награди.

Филмът споделя за невероятните завършения на поочуканата от годините непризнателен труд азиатска емигрантка Евелин. Попадайки в данъчната работа, тя открива, че може да се движи сред паралелни вселени - концепция, която не свети с автентичност и може би е хрумвала на всеки, изправил се пред данъчен контрольор. Но Евелин се впуска във вихрен рейд, запознавайки се с други версии на себе си и не може да се каже, че не се харесва в паралелните светове, където – за разлика от действителността, „ дребният човек ” е мощен и всепобеждаващ.

В екипа на научно-фантастичният екшън са режисьорите Дан Куан и Даниел Шайнерт, с присъединяване на Мишел Йео и Джейми Лий Къртис. Лентата е цялостна с фантастични обрати и пресен комизъм, пародирайки героичните...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР