Всичко направи да набуташ татко си, татко ти Петко да

...
Всичко направи да набуташ татко си, татко ти Петко да
Коментари Харесай

Нов хит: След Лена и Гълъбица Доневица, хората на Слави подхванаха Киро и татко му ВИДЕО

Всичко направи да набуташ баща си,

баща ти Петко да докара две тръби,

баща ти Петко, щом е тука, елементарно се върви напред.

Мойто момченце, ти го ползваш като парапет.

Така стартира " Песен за Киро ", оповестена преди часове в формалния ютуб канал на Седем-осми. В песента се пее за бащата на някогашния министър председател Кирил Петков - Петко Петков, който е бил изпратен от сина си да търси газ.

Преди ден някогашният заместник-министър на енергетиката от квотата на " ИТН " Пламен Данаилов описа пред Нова тв, че бащата Петко Петков бил зает с търсене на снабдители на синьо гориво. " Официално е пътувал до Турция за договаряния дружно с Весела Чернева - съветничка по външната политика на Кирил Петков. Летял е на държавни разходи през първата половина на предходната година ", сподели Данаилов. По-късно удостовери думите си пред " 24 часа " и изясни, че има документ, доказващ, че бащата на Кирил Петков е минавал през държавния VIP в посока Турция. Той обаче не посочи с каква цел е било пътуването.

Песента е кавър на " Кажи на майка си " на Слави Трифонов и Ку-ку бенд. Видеото към нея са моменти от изяви на Кирил и Петко Петкови на публични събития и в тв студиа.

Тъкмо отмина туй за Лена, пъклен тъпото парче,

отново ни накарахте да пеем, моето момче.

Това се пее преди втория припев от " Песен за Киро ", а фрагментите в това време са на Слави и Ку-ку бенд от " Кажи на майка си ".

Преди месец в канала на 7/8 се появи и " Песен за Лена ". Слави и сътрудниците му обаче обясниха, че те нямат нищо общо с нея, а я били " попаднали на нея " и тя била национално творчество.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР