Всичко му харесах, не видях да има забележка!, споделя за

...
Всичко му харесах, не видях да има забележка!, споделя за
Коментари Харесай

Jenite.bg подкаст: Габи и Мартина споделят своите преживявания в „Ергенът“ и обсъждат неудобни свалки

" Всичко му харесах, не видях да има забележка! ", споделя за Алек отпадналата от сезон 3 на " Ергенът " Габи в Jenitebg подкаст.

Пожарникарката добави още, че ергенът е натурален мъж, само че първоначално е бил извънредно обезпокоен. я още съжалява, че е отпаднала прекомерно рано и дoри не е съумяла да го целуне.

До Габи, на диванчето сладко ни се усмихваше и Мартина, за която сантименталното премеждие също завърши преди няколко епизода. Тя споделя по какъв начин нейните приятелки, даже майка ѝ а я насърчавали да се запише в " Ергенът ".

" Въобще не чаках да ми звъннат, само че те ми звъннаха ", споделя Марти.

Но да минем всъщност! Свалката в " Ергенът " не се получи, само че пък по тази причина в детайли си поговорихме за най-тъпите свалки, с които девойките са се сблъсквали.

" Сваляли са ме с вицове, имаше нешо за камили или " Здравей, по какъв начин си? ". Няма по какъв начин да отговоря на чужд ", споделя Габи.

И въпреки тя да дава отговор, в случай че откри господинът за прелъстителен, Мартина изрично отхвърля да си написа с непознати.

" Отговарям единствено на марки дами, хаха ", отсече красивата русокоска.

След свалките, нямаше по какъв начин да не засегнем и тематиката за изневерите. Все повече се твърди, че случаите на невярност нарастват при по-младите. Но на какво мнение са девойките? Изневерявали ли са? А изневерявали ли са им? Кой пол изневерява по-често?
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР