Всичко може да започна като шега през юни, но два

...
Всичко може да започна като шега през юни, но два
Коментари Харесай

Като гладиаторите - къде ще се бият Мъск и Зукърбърг

Всичко може да стартира като смешка през юни, само че два месеца по-късно вероятността за боксов мач сред Илон Мъск и Марк Зукърбърг наподобява все по-вероятна. Последната вест за това е обвързвана с местоположението за възможния конфликт.
 Grimes за децата си с Илон Мъск и мача против Марк Зукърбърг
Бившата на Мъск за мача му против Зукърбърг

Grimes още веднъж е откровена

И тя ще е Италия. Както елементарно можем да се досетим, концепцията е да следим нещо като гладиаторска борба. А италианският министър на културата Дженаро Санджулиано удостовери пред Военновъздушни сили, че е разговарял с изпълнителния шеф на Tesla събитието да бъде благотворително.

Ако то в действителност се състои, евентуално милиони евро ще бъдат събрани и дарени на две детски лечебни заведения в Италия. " Съгласни за едно епично място. Всичко, което ще се вижда на камерите, е в стила на античен Рим, нищо съвременно ", разяснява самият Мъск, като удостоверява диалога си с културния министър, както и с премиерката Джорджа Мелони.
 Снимка 619224

Противно на упованията обаче, мачът няма да бъде на Колизеума в Рим. Санджулиано прецизира, че с Мъск са разговаряли " дълго и другарски " за общата си пристрастеност по Древен Рим, само че събитието няма да се състои в Рим. Той обаче не прецизира местоположението, която разискват.

От своя страна Зукърбърг написа в новата платформа на Meta Threads, че е подготвен за мача " от деня, в който Илон ме провокира ". Той обаче посочи, че персонално ще заяви детайлности за дуела, когато те са конкретизирани дефинитивно. " Дотогава приемайте всичко, което каже той, за непотвърдено.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР