Всичко може да се прости на човека, но лъжата никога

...
Всичко може да се прости на човека, но лъжата никога
Коментари Харесай

Всичко може да се прости на човека, но лъжата никога не се прощава

Всичко може да се елементарни на индивида, само че лъжата в никакъв случай не се прости. Като знаете това, пазете се от лъжата. Всички грехове и закононарушения на индивида могат да се простят, лъжата - в никакъв случай. Тя е най-малкото зло, от което произтичат всички несгоди.

Ще кажете, че не може без неистина. – Може и без неистина. Без неистина ще бъде към този момент. Аз съм много благосклонен към вас. Всички грехове могат да ви се простят, само че лъжата – в никакъв случай!

За предпочитане е всеки грях, само че не и лъжата! Ако един човек не е направил нито един грях, а единствено лъже, все едно, че той е направил всички грехове. В това отношение той е най-големият виновник, той е безвъзвратен. Дяволът е татко на лъжата. Понеже той лъже, никой не може да го избави. Щом престане да лъже, другите му грехове елементарно ще се простят.

Помнете: Лъжата не се прости . – " Какво да върша, когато мине през мозъка ми една лъжлива мисъл? " – Хвани я за ухото и я изнеси на открито с думите: " Никаква неистина! " Това са думи на Учителя. – " Какво да върша по-късно? " – Ще приказваш Истината. И като те питат какво приказва Учителят, кажи: " Учителят ни приказва да изхвърлим лъжата на открито ". Ще кажете, че съм бил ядосан. – Това е неистина. Гневът нищо не оказва помощ. Какво ще направя с гнева си? Значи ще се намръщя, ще си повдигна гласа, ще крещя. – Не, с това нищо не се реализира.

Повтарям: Никаква неистина! Помнете: Ако желаете да имате Божието благословение през тази година, откажете се от лъжата. Иначе всичко ще изгубите. Аз не желая нито един от вас да бъде ощетен. Аз подкрепям вашия интерес. Ако ви оставя с лъжата, вие напълно ще се объркате. Лъжата не е присъщо качество на човека; тя е присадена от друга просвета. Вие не можете да я обичате. Лъжата има скотски генезис.

Източник: bratstvoto.net
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР