"Всичко, което видяхте, е в основата на нещата. Вотът на

...
"Всичко, което видяхте, е в основата на нещата. Вотът на
Коментари Харесай

Каракачанов проговори за облеклото си в Египет, което развълнува нета

"Всичко, което видяхте, е в основата на нещата. Вотът на съмнение имам поради. Съвсем обикновено е за всяка опозиционна партия, преекспонираха се камара погрешни неща посредством медиите. " Това сподели вицепремиерът Красимир Каракачанов по bTV по отношение на ареста на някогашния министър на екологията Нено Димов.

"Чувах Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия какви стратегии имали, а те управляваха дружно значително време. Цялата водопреносна мрежа в страната е на възраст много по-голяма от мен и стартира да гърми. Това са тръбите, които са на процедура към този момент неизползваеми ", добави той.

"Питайте в този момент тези, които приказват за чиста вода и чист въздух. Проблемът не е от в този момент, а казусът е, че нарочиха Нено Димов за него. Този човек не е виновният човек ", сподели още Каракачанов.

"Първо, знае се, че не Нено Димов ръководи водопреносната мрежа в страната и самите поръчки за стартиране на вода се издават от ВИК сдруженията. Министърът на екологията и водите, единственото което прави, е да утвърждава техния график ", изясни министърът на защитата.

Каракачанов разкри, че по време на пътуването му с Борисов към Египет са си говорили за сигурността на страната, а не за ареста на Нено Димов.

"Валери Симеонов е споделил, че Коалиционният съвет е бил "неприятен ", а не аз. Смятам, че Емил Димитров е задоволително деятелен и въпреки, че е с минимална роля, той може да свърши доста работа с силата, която има ", уточни вицепремиерът.

"Аз предложих Ревизоро. Познавам го персонално от 19-20 години. Аз споделям, че съм бил очевидец на доста по-неприятни съдружни препоръки, когато присъстваше още един член, който изхвърлихме от обединението ", добави Каракачанов.

Той е безапелационен, че Вътрешна македонска революционна организация няма да поддържа вота на съмнение.

"Не желая да влизам в предизборната партийна акция на Българска социалистическа партия. Април месец ще се избира нов водач и се стартира нова борба. Няма да влизам в игрите на Българска социалистическа партия ", заключи министърът на защитата.

"Бях с облеклата, на които отивам на учения с цел да ми е по-удобно и практично, поръчал съм си я, ушил и платил аз, парите не са от министерството ". Така той разяснява безредици в обществените мрежи по какъв начин е бил облечен при визитата в Египет.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР