Всичко, което ви трябва, е лъжичка и найлоново пликче, а

...
Всичко, което ви трябва, е лъжичка и найлоново пликче, а
Коментари Харесай

Домашен здравен тест за 60 секунди: Болни ли са вътрешните ви органи? Направете го с най-обикновена лъжичка.


Всичко, което ви би трябвало, е лъжичка и найлоново пликче, а с този елементарен способ може да проврите дали всичко е наред с дихателната ви система, червата, хормоните, метаболизма, бъбреците или зъбите.

Единственото, което би трябвало да извършите, е с лъжичката да надраскате леко отлаганията по повърхността на езика. Когато вършиме това, постарайте се да вземете тестът от региона на езика, която е по-близо откъм гърлото.

След това увийте лъжичката в найлоново пликче и я оставете да престои 60 секунди под ярката светлина на крушка.

 Светлината от лампата оказва помощ в развиването на бактерии, по тази причина колкото е по-силна крушката, толкоз резултатът е по-видим.

При здрав човек пробите ще бъдат чисти. Въпреки това, в случай че има доста бактерии, те са с необикновен цвят и неприятна миризма, а това може да бъде ранен симптом за проблеми с белите дробове или дихателните пътища, червата, бъбреците или хормоните.

Ако сте получили резултат с необикновен цвят и неприятна миризма, най-добре е да посетите доктор и да ревизирате за какъв здравословен проблем става въпрос. Този тест оказва помощ и в разкриването на това, че имате неприятен мирис, с аргументите на който доста постоянно хората не са наясно.

Ако става въпрос за някакъв плодов мирис, това може да демонстрира кетоацидоза, т.е. нарушаване в обмяната на веществата, което може да провокира и развиване на диабет. Ако усетите неприятна миризма, която припомня на амоняк, е допустимо да имате проблеми с бъбреците.

Все още не е време за суматоха, неприятната миризма не е наложително постоянно да бъде симптом за някакво заболяване. Всъщност най-често става дума за проблеми с небцето или венците, както и кариес./ lekuvai.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР