Всичко, което трябва да знаете за представителите на зодия Лъв

...
Всичко, което трябва да знаете за представителите на зодия Лъв
Коментари Харесай

Всичко, което трябва да знаете за зодия ЛЪВ

Всичко, което би трябвало да знаете за представителите на зодия Лъв е на това място!
Какви са лъвовете в работата, любовта, секса и другарството? Какво не харесват лъвове и какво е значимо да запомните за този зодиакален знак ? Предлагаме ви да узнаете в този момент:
Що се отнася до Лъвовете, тук всевъзможни смешки са неприятни, тъй като Кралят на зверовете не прости неточности. Той е лидер на глутницата и всички би трябвало да слушат неговото мнение и да го следват. Често, обаче даже Царят се нуждае от похвали и похвали и по тази причина за него комплиментите са източник на живот и мощ.
Лъвовете са буйни към работата, обичат да харчат пари, обкръжават се с хубост и разкош и жадуват публичното внимание. Те, летят в света, когато става дума за популярност и власт. За тях животът е един непрестанен подиум с прожектори и „ почтена ” аудитория. Лъвовете вървят през живота, с гордо вдигната глава, крачейки решително и величествено.
Уважението и величието са двата съществени стълба на тяхното съществуване. Лъвовете са благи към тези, които са по-слаби от тях, само че единствено в случай че „ жертвите “ им в действителност имат потребност от това. Не ви съветваме да заблуждавате представител на зодия Лъв, защото „ ухапването ” и „ офанзивите ” му не са панорама за слаби сърца.
Мъжът Лъв
Суетните и непокорният дух са същинската същина на мъжете. Те могат да бъдат „ опитомени “, само че е належащо да методите към този развой гладко и точно. Те обичат да дават препоръки, показват " верните " способи за деяние. С тях, би трябвало да се научите да балансирате на прага на „ стремежи “ и „ желанията на Лъва “. Само този способ ще разреши да сте с представители на тази зодия в отлични връзки.
Жената Лъв
Тя е доста известна измежду мъжете. За нея, обаче е значимо „ статуса “, романтиката и „ родословието “. Тя желае да има здрави и мощни деца, по тази причина подхожда към избора на татко доста отговорно. Тя е притежателка на най-високото равнище на „ половост “, „ жизнеспособност на мозъка “, „ хубост “ и „ женственост “. Да си противник на Лъвица е сложна работа за другите зодии. Лъвицата не харесва да ѝ показват грешките, тъй като е горда. Ако към този момент сте съумели да влезете в „ листата ѝ с врагове “, тя помни дълго време всяка дума, която е докоснала достолепието ѝ. Лъвицата е красива и интелигентна, по тази причина мнозина ѝ простят.
Лъвове на работа
По принцип Лъвът постоянно е на управителна позиция. За да сте в положителни връзки с него, би трябвало да признаете на всички и най-много на себе си, че Лъв водачът е най-талантливият, изобретателен, умен и добър началник в света. Той би трябвало да види цялостния ви капацитет и ангажираност, с цел да разбере, че вие ​​наистина сте това, от което се нуждае. Дори не мислете да му отказвате. Той не знае какво е отвод. Трябва оптимално да го плените с други планове или да създадете образа на цялостното осъществяване на задачата му. Той харесва, чиновниците да го глезят, с думите, че взема най-балансирани и точни решение на съответна задача. Така скоро ще не помни за дилемите ви, а животът ви явно ще стане по-лесен и забавен.
Лъвовете в любовта
Мъжът Лъв - тези мъже обичат да им се възхищават. Те ще бъдат с онази жена, която ще „ гледа “ в устата им, ще похвали и ще гали козината им. Лъвът е стопанин на избраницата си. Той знае по-добре къде и с кого би трябвало да прекарва свободното си време, какъв тоалет да облече и по какъв начин наподобява във всяка обстановка.
Да предизвикваш ревнивост у Лъв е неуместно и неефикасно. Той към този момент знае, че сте забавна за други мъже и не трябва да изтъквате този факт за следващ път. Сигурен е, че живее с Богинята, по този начин постоянно ще би трябвало да се преценявате с този статус. Представителите на зодия Лъв, могат доста да „ санкционират “ противника си, при положение на обстановка, довела до измяна.
Мъжките от зодия Лъв са прелестни татковци, които се гордеят с децата си. Децата им са всеобща наслада, по тази причина не пестят от дарове, влагат в развиването и възпитанието на децата си.
Жената Лъв
Тя е Богинята, затова би трябвало да се гледа като на божествено създание. Само скъпи дарове и почтено отношение ще могат да завоюват сърцето й. Ако се е влюбила, значи това е градено с „ епохи “. Тя няма да харчи времето си за безполезни флиртове. Остра е в езика, секси и очарователна, само че за нея това е прочут факт и няма да хаби силата в безполезен развой.
Лъвицата е отлична майка. Тя сляпо обича децата си, подарява ги с обич, дарове и грижи. Тя не пести от лукса за детето си. Буквално се забавлява физически и нравствено в любовта.
Лъвът в леглото
Мъжът Лъв - той е доста завързан по въпросите на интимността. За него е значимо да е постоянно от горната страна в очите на обичаната си. Той се стреми да предотврати неточности в начинанията си. Лъвът се гордее с формата и размерите си. Това им подсети за тяхното великолепие, автентичност и опит. Представителят на зодия Лъв е правилен и изисква същото в своята посока. Разбира се, той гледа и към други дами, само че не отива по-далеч от „ преглеждането на формите “.
Жената Лъв - Лъвицата е мощна в завладяването на сърцата, а не с опит в леглото. Ето за какво, когато става дума за любовни наслади, мъжете постоянно са разочаровани. Във флирта и прелюдията тя е посочила най-хубавото си положение. По този метод те чакат и повече от нея, в леглото. Целият проблем на Лъвицата е, че непрекъснато желае да наподобява съвършено, тъй че не си разрешава да се отпусне. Само комфортни пози, съвършено осветяване и най-хубавите „ играчки “, а това не всеки път е комфортно за колегата ѝ. Това е един от главните проблеми на дамите от зодия Лъв.
Ерогенни зони Лъва
Ще ви разкажем тайната на „ опитомяването “ на Лъв и Лъвици. Те се свеждат до лек масаж на гърба. Гладко и нежно допиране по гривата. Това прави чудеса, развеселява и провокира пристрастеност. Не пропускайте шанса да „ укротите “ Краля на зверовете с едно леко допиране.
Лъвът в другарството
Представителите от зодия Лъв постоянно се стремят да бъдат първи, тъй че не изисквайте от тях равнопоставеност или партньорство. Ако сте подготвени непрекъснато да хвалите, насърчавате, тогава Лъвът ще бъде правилен и благонадежден другар за вас. Със сигурност ще бъдете удовлетворени, когато изиска да ви благодари за търпението и смиреното му обслужване, тъй като в своята признателност той е великодушен и автентичен.
Лъвовете не харесват да им се демонстрират грешките, нито да ги подлагат на критика за избора или решенията. Не дай Боже, да се попаднете конфликтна обстановка с тях. Лъвовете са горди и в никакъв случай няма да поклонят глава, тъй че приемете този факт и просто се насладете на щедростта им.
Известни персони Лъвове: Наполеон Бонапарт, Коко Шанел, Хенри Форд, Дженифър Лопес, Алфред Хичкок, Мартин Шийн, Робърт де Ниро, Арнолд Шварценегер, Игор Крутой, Сандра Бълок, Дейвид Духовни, Барак Обама, Антонио Бандерос и Матю Пери, други.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР