„Всичко, което се случва там, това се прави по вина

...
„Всичко, което се случва там, това се прави по вина
Коментари Харесай

Военният експерт Виктор Литовкин: Конфликт в Приднестровието въвлича България, в ПМР има 40 000 вагона снаряди и ракети

„ Всичко, което се случва там, това се прави по виновност и зла предумисъл на Украйна. Защото на Киев му е нужно да се отдръпват част от съветските войски от територията на Донбас. Освен това, Киев е решил да отмъсти на България за отхвърли да доставя въоръжение. Защото удар по село Баркани, където преди всичко живеят българи, би станал възмездие за Украйна. Затова това е и опит да се въвлече България “ – уточни Литовкин.

„ Защото в Приднестровието се намира огромен склад с муниции. Ако Украйна нанесе удар с комплекс „ Точка-У “, ще има огромен пожар в този район. А в случай че Украйна се провре до този склад, то тя ще получи ракети за системи за залпов огън „ Град “, „ Ураган “, „ Смерч “, там има снаряди за 122 милиметрови оръдия, муниции за миномети и по този начин нататък. Там е голям склад, 40 хиляди вагона “ – означи специалистът.

По-рано беше обявено, че в ПМР е въведено алено равнище на терористична заплаха откакто имаше серия набези в страната, обстрелване на държавна постройка с гранатомен, удар против летище от дронове, заличаване на две кули, които са предавали съветски телевизионни канали.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР