Всичко, което правим, остава, подчерта столичният кметАз съм долу, и

...
Всичко, което правим, остава, подчерта столичният кметАз съм долу, и
Коментари Харесай

Фандъкова: Опозицията започна предизборната си кампания в София

Всичко, което вършим, остава, акцентира столичният кмет

" Аз съм долу, и то доста долу. Долу съм и в метрото, долу съм и когато се строеше подземният археологически музей и успяхме да построим и два музея за тези години, наред с тези забележимите неща като метрото, завода за боклуци, 90 детски градини, 3 нови учебни заведения, сега разширяваме останалите. Такива мащаби на развиване и на строителство в София не е имало и няма какво друго да кажат нашите съперници, тъй като те не могат да кажат, че не се работи. Няма по какъв начин да кажат, че не се работи, и по тази причина се концентрират върху проблемите, които съпътстват всяка активност. "

Това съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова, откакто инспектира изграждащата се метростанция на кръстовището на булевардите " България " и " Иван Гешов ", в отговор на въпрос ще слезе ли при протестиращите, които желаят оставката й поради ремонта на бул. " Дондуков ".

" Виждаме, че се приканва към този момент и от страна на Българска социалистическа партия, и на други политически сили. Така че предизборната акция стартира, към този момент я оповестиха някои от главните политически сили, и това следва да го гледаме. Ние ще продължим да си вършим работата, тъй като тя е за града и в действителност всичко, което вършим, остава. И единствено след 2 година, а и когато нас няма да ни има на тези позиции, метрото ще транспортира близо половин милион души ", акцентира Фандъкова.

" Самите протестиращи признават, че настояванията им са политически. Аз одобрявам всевъзможни рецензии и постоянно, когато са работи, изключително в такива мащаби, има и проблеми, само че ние сме за това тези проблеми да можем да ги преодоляваме и да продължаваме напред, с цел да продължим развиването на града. Това да се желае оставка за всичко, някак звучи или несериозно, или политически ", заключи кметът на столицата. След като с транспортния министър Ивайло Московски излязоха от тунелите при пл. " Ручей ", тя похвали всички, ангажирани в построяването на подземната железница: " Благодаря особено на инж. Братоев (шефа на метрото - б.а.) и на ръководещия орган, тъй като ние работим дружно, като един екип. Това са хора, които непрекъснато работят, и се коства да се покаже техният труд. Освен че е забавно в действителност, би трябвало да знаем, че строителството не метрото е голям план и той изисква доста работа и големи старания. Всичко останало са приказки. "

Заедно с втория сектор - до Овча купел и околовръстното, сега се строят 12 километра с 12 метростанции.

Шефът на " Метрополитен " инж. Стоян Братоев към този момент карал първия трен, създаден от " Сименс ", който идва следващата година за тестване в София. В края на 2018 година машината ще излезе на " Малък градски спектакъл " Зад канала ".

90 000 т нездравословни излъчвания ще се пестят на година в полза на здравето на хората./24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР