„Всичко, което може да направи ЕС, НАТО, в това число

...
„Всичко, което може да направи ЕС, НАТО, в това число
Коментари Харесай

Ген. Димо Гяуров: Ресурсите на Русия са изчерпани, Украйна може да обърне ситуацията

„ Всичко, което може да направи Европейски Съюз, НАТО, включително и България, би трябвало да го направи, тъй като идващите дни са решителни. Ситуацията е такава, че в случай че украинската защита съумее да удържи натиска в идващите два-три дни, може да се чака, че би могла да обърне обстановката и да премине в контранастъпление “.

Това разяснява пред ген. Димо Гяуров, някогашен шеф на Националната разследваща работа и специалист по интернационалните връзки и защита.

Според него затишието през последните два дни не е инцидентно, а повода е, че ресурсите на Путин са се изчерпали, защото горивото и боеприпасите не са пристигнали в точния момент.

„ Военната мощност е едно, само че самонадеяността и нелепостта са нещо напълно друго. Смятам, че на следващия ден или вдругиден ще пристигна моментът, когато украинците биха могли да удрят колоните в тил, когато спрат посред полето, когато останат без гориво и боеприпаси. Тогава е моментът за отплата. Затова е доста значимо да получат всякаква поддръжка “, на мнение е Гяуров.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР