Всичко, което една жена трябва да знае за мамографията! Д-р

...
Всичко, което една жена трябва да знае за мамографията! Д-р
Коментари Харесай

Всичко, което една жена трябва да знае за мамографията!

Всичко, което една жена би трябвало да знае за мамографията!

Д-р Бен Джонсън: Написах книга за дамите “Тайната на здравите гърди ”, тъй като ние, като здравно общество, непрекъснато пожелаваме от дамите да вършат мамография и по този начин ставаме причина за рака на гърдата. Мамографията предизвиква рак на гърдата. Жените не трябва да си вършат мамография ненужно. Това е ясно написано в научната литература.

Днес, в случай че една жена отиде при своя гинеколог, тя има право да откаже мамография, тъй като предизвиква рак на гърдата. Това не е животоспасяващо. Ако прекомерно постоянно вършиме мамография, рискът от рак се усилва с 4%.

Tай Болинджър: Единственият механически метод за разкриване на рак на гърдата е да предизвикате самото му развиване.

Д-р Бен Джонсън: Разбира се, това е брутална терапия; първо, унищожаваме женските гърди и ги излагаме на радиация, която по-късно става причина за рак.

Жените под 50 години са податливи на 52%. Това значи, че 52 е много покрай 50, нали!

Тай Болинджър: Да.

Д-р Бен Джонсън: Около половината. Това значи, че при половината от дамите, които имат рак на гърдата, няма да бъде открит. Това е ужасяващ тест. Но има доста по-добри способи. Подобен тест кара дамите да се усещат неловко. Също по този начин, този тест предизвиква рак на гърдата.

Тай Болинджър: Той открива раковите кафези на 50% и предизвиква самия рак. Казахте, че има по-добри способи. Какви са най-хубавите благоприятни условия за разкриване на рак на гърдата?

Д-р Бен Джонсън: Има още 2 подобаващи разновидността. Ако нещо ви тормози, преминете през ултразвуково проучване. Това е анатомичен тест. Мамографията също е анатомичен тест.

Ултразвуковото проучване ще покаже освен съществуването на тумора, само че и неговото наличие. Можете да видите къде има калций и къде се движи кръвта, тъй като при положение на израстък, кръвният поток се усилва. Например, чувствителността към ултразвука е към 80%. Това е доста повече, в сравнение с при мамографията.

Но, в случай че приказваме за предварителна защита на заболяването, то тогава термографията сигурно ще бъде най-хубавият метод. Инфрачервена термовизионна камера. Нищо не допира жена. Нищо не унищожава гърдите й. Няма лъчи, предизвикващи рака.

Топлината, която хората отделят, се назовава инфрачервена. Има инфрачервени лъчи, образни и ултравиолетови лъчи. Така че, това е инфрачервеният набор на светлината, който очите ни не виждат, само че който камерата открива. Военните създадоха особено съоръжение, което им разрешава да виждат хората през нощта, заради обстоятелството, че те излъчват топлота.

Тай Болинджър: Очила за нощно виждане?

Д-р Бен Джонсън: Очилата за нощно виждане са инфрачервени очила. Затова ние ги използваме като медицински способ за разкриване на лезии в гърдата.

Дълго преди появяването на израстък, раковите кафези към този момент съществуват в тялото. Вероятно 8-10 години преди образуването на тумора в тялото се намират ракови кафези. Отначало 2 кафези, 4 кафези, 16 кафези, 144 кафези и така нататък Този развой лишава към 8 години, до момента в който туморът нарасне до 1 см. и може да бъде открит посредством ултразвуково проучване. Но е прекомерно късно. Тъй като 1 см. израстък значи 1 милиард кафези.

Когато тази цифра доближи един милиард, това значи, че раковите кафези към този момент са засегнали лимфната и венозната системи и популяризират раковите кафези в тялото. Следователно мамографията не може да ви избави живота.

Това не е ранна диагноза. Това е неистина, която се популяризира и звучи по този начин: “Ранното разкриване на рак избавя живота. Трябва да си извършите мамография. ”

Тай Болинджър: Точно по този начин.

Д-р Бен Джонсън: Твърдението е правилно. Ранното разкриване на рака в действителност избавя живота. Но мамографията не е ранно разкриване, към този момент е прекомерно късно. И тогава мамографията единствено изостря обстановката, като усилва раковите кафези. Затова предизвикваме на тялото повече щета, в сравнение с изгода, когато си вършим мамография.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР