Всичко, което е било необходимо да се направи за Шенген,

...
Всичко, което е било необходимо да се направи за Шенген,
Коментари Харесай

Борисов отвърна на Нинова: Интересува ме оценката на хората, а не вашата

Всичко, което е било належащо да се направи за Шенген, е направено. Всички институции са се произнесли по тази тематика. Преди време бях специфичен посетител в Бундестага и им обясних по какъв начин се пази границата и най-после споделят: ''Ние доста ви поддържаме за Шенген''. Ядосах им се и им споделих, че от дълго време сме в Шенген и пазим границите. Стига сте ни бърборели, че ни подкрепяте за Шенген. Това разгласи министър председателят Бойко Борисов по време на днешния парламентарен надзор в отговор на въпрос на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по отношение на участието на България в Шенгенското пространство.

,,Външният министър на Холандия пристигна до границата, с цел да се осведоми след това холандският парламент какъв голям прогрес има България в тази посока. Неслучайно България е единствената страна, която се оправя с миграционния поток и сме модел в това отношение'', добави Борисов.

По отношение на декларацията на Българска социалистическа партия, изнесена от Корнелия Нинова по-рано, министър председателят съобщи, че демокрацията е определила хората да вземат решение кой да ги ръководи, заради което - по думите му - не може да одобри оценките на опозицията.

,,Интересува ме оценката, която са ми дали хората, а не вие'', обърна се министър-председателят към Корнелия Нинова.

Нинова към Борисов: Всички системи се разпадат, отговорността се носи с оставка

,,Искам да ви припомня, че за разлика от вас аз два пъти съм си подавал оставката и съм напускал ръководството, а вие вашата оставка в Българска социалистическа партия по този начин и не я подадохте'', добави Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР