Всичко, което добро се случва в Ямбол, е благодарение на

...
Всичко, което добро се случва в Ямбол, е благодарение на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ако българите имаха в банките 100 млрд.лева спестявания, сега вече са 50 млрд. Тези съсипаха държавата!

" Всичко, което положително се случва в Ямбол, е с помощта на нашето държавно управление. Болницата щеше да бъде този февруари подготвена. За партията е добре да създадат държавно управление, само че е неприятно за страната. Потвърди се, че войната за едни е неприятно нещо, за едни от положително. България е от страната на тези, които носи растеж. След като и Германия резервира въглищните централи, щях да направя по този начин, че да употребяваме най-евтиния ток. Сега сме като в Африка. Кое ни пречеше да купим нефт и ние да си го произведем. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на срещата в Ямбол.

" Инфлация подвига хляба. Латвия през вчерашния ден вкараха подобен закон, който предложих на Политическа партия - да вкараме закон за диверсификация на газ. Те не желаеха. Може ли да говорите за правова страна, когато на 13 юли връщате цена с 32% повече. Какво правиш с пазара, вместо да притеглим вложителите, които бягат от Китай и Русия. Аз изваждам два пъти България от рецесия ", сподели Бойко Борисов.

" Ако 100 милиарда имаха българите в банките, в този момент са 50 милиарда Политическа партия бягат. Пошегувах се като им споделих, че ще им дам трима депутати. Ако бяха играчи, щяха да реагират. А те - не щем, та не щем. Тези унищожиха страната!

" Това, което ви приказвам го усещате по джоба си. Единственият метод това да се приключи е бързи избори. Затова ние доста деликатно и бързо би трябвало да кажем в предизборната си стратегия по какъв начин да се компенсират подписаните контракти. Една година и половина застой, пропуснато да се строи на ниска цена - в този момент желязото, бетона, нафтата е по три, разяснява водачът на ГЕРБ.

" Нужна е индексация на договорите незабавно, с цел да спре този мъртвеж, който е сега. Автомагистрала " Тракия " е рискова, тъй като към този момент година и половина не с еподдържа ", възмути се Борисов.

По отношение на правосъдната промяна ние поносим рецензия, добави Борисов. " Дадохме опция тази тематика да се вее като флаг против нас. Но дано да забележим в какви условия работеха в правосъдната система преди нас. А в този момент по какъв начин работят - вместо пишещи машини ги снабдихме с компютри, вижте постройките, в които работят. В правосъдната власт са най-умните хора в България - те сами би трябвало да си изберат управленията. Ние единствено имаме изгода от това. Когато сме правили промени в правосъдната система постоянно сме питали Венецианската комисия, Европейската комисия. Ние би трябвало да станем мотор на правосъдната промяна. Имайте поради, че сътрудниците ни в евроатлантическата общественост ще застанат зад нас. Ние не си шушукаме с евроатлантическите ни сътрудници, ние си приказваме, тъй като сме в едно семейство. Ако с Асен Василев си шушукат, с нас си приказват. Нас ни интересува какво се случва в Европа. Живо ни интересува какво става в Италия - Марио Драги е страховит експерт. Ние имаме толкоз италиански вложения. Има ли значение дали Макрон ще завоюва във Франция? И аз съм питал - преди изборите там какво ще стане ", разяснява Борисов.

Каквото и да се случва, мислете за оптималната готовност за избори. Ако създадат държавно управление, обяснявайте какво ние нямаше да се случи. Моделът Политическа партия е замогване на семействата. Заклел съм се хиляди пъти, че в никакъв случай не съм имал кюлчета. Докато Лена и Кирил Петков не кажат, че не са били те в оня апартамент за обич, ще забраня да ми задават един и същи въпрос към 100 хиляди пъти. Има ли парапет или няма. Само кажете, че не сте били вие. И ние ще спрем да питаме ", прикани водачът на ГЕРБ. " Свои хора в прокуратурата и Бойко Рашков - началник на КОНПИ. Такава правосъдна промяна аз няма да поддържа. те се пробват да счупят и политическата система ", разгневи се Борисов.

" Има ли парапет, има ли Голф-ове пред Министерски съвет - това ще питате. Въпросите би трябвало да са там. И ще питате - рано или късно ще питате, изрично сподели Борисов.

ГЕРБ е най-голямата партия, тя не крепи. Глас национален - глас Божи. Който народът поддържа. Ако на Христо Иванов програмата му за правосъдна промяна е толкоз хубава - нямаше да има 5 %, а 50 %. Ако програмата на Българска социалистическа партия беше добре, щеше ли да има 10 %, съобщи водачът на ГЕРБ.

Обещавате ли да питате за " парапета ", обърна се към публицистите някогашният министър председател. Не ме интересуват експертизи - родил съм се в Банкя, там пребивавам, там ще си умра. Нямам остров, нямам друга къща. Но желая да питате - има ли парапет, или не?

На ГЕРБ пъпната шнур е евроатлантическата общественост, изрично акцентира водачът на ГЕРБ.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР