Всичко, което даряваме на Украйна, трябва да минава през парламента.

...
Всичко, което даряваме на Украйна, трябва да минава през парламента.
Коментари Харесай

Георги Гьоков от БСП пита: Кой реши, че 100-е БТР-а са с отпаднала необходимост?

Всичко, което даряваме на Украйна, би трябвало да минава през Народното събрание. Това съобщи в „ Офанзива с Любо Огнянов ” Георги Гьоков от Българска социалистическа партия.  „ Научихме от медиите, че  чрез депутати от ръководещото болшинство, ще изнасяме 100 бронетранспортера за Украйна.  Българите би трябвало да знаят какво изнасяме, а не някой подмолно да взема решение зад Народното събрание ”, изясни депутатът.

Относно предлагането на ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи да помогнем на украинската страна със 100 БТР с отпаднала нужда, той сподели следното:

„ Искат да си вържат гащите, тъй като решенията взима болшинството в Народното събрание, а не държавното управление. Кой реши, че тези машини са с отпаднала нужда? Ако се случи бедствено или спешно състояние в България, може да се наложи да ги използваме ”, разясни още депутатът от Българска социалистическа партия.

Според него има тройна коалиция сред  ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи.„ Виждате по какъв начин са разпределени комисиите в Народното събрание. По-голямата част са за ГЕРБ-СДС, друга част за ПП-ДБ и съвсем толкоз за Движение за права и свободи. Движението за права и свободи от дълго време поддържа всички решения на това болшинство ”, разясни Гьоков.

 И добави, че не е изключено Румен Радев да направи политически план. „ Президентът беше повдигнат и определен с гласовете на първо място на Българска социалистическа партия, на левите хора. Така, че за мен е учудващо, че той работи и прави политически планове и то все за сметка на левицата. Не бих се учудил, в случай че тръгне да прави следващ план, тъй като видяхме, че обратно във времето се опита да направи подобен. Разочарован е от предходния план, тъй като той не се оказа смяна, а замяна ”, разясни депутатът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР