Всичко има край, а това важи и за серията от

...
Всичко има край, а това важи и за серията от
Коментари Харесай

Григор спря серията от загуби, взе първа победа от 29 май

Всичко има край, а това важи и за серията от загуби на Григор Димитров.

Българската звезда в тениса нямаше победа в 4 мача подред, само че с доста страдания съумя да завоюва против Стив Джонсън на шампионата в Лос Кабос. Бившият номер 3 в света позволи ранен пробив, след това не осъществя мачбол в третия сет, само че въпреки всичко измъкна 7:6 (7:4), 4:6, 7:6 (7:5) в дуела с 94-ия в света мустакат американец.

Това е първа победа за Димитров от 29 май, когато се пребори с Марин Чилич (Хърв) на откритото на Франция " Ролан Гарос " в Париж.

Съперник на Григор в мексиканския курорт ще бъде поставеният под номер 2 Гуидо Пея (Арж), с който салдото е 1:1. Мачът още веднъж ще стартира към 5 ч в четвъртък сутринта българско време и ще бъде излъчен директно по MAX sport 1.

" Доволен съм. Знаех, че би трябвало да бъда подготвен за всичко. Първият сет беше много добър за мен. След това във втория, също имах своите шансове. Той стартира да сервира по-добре и ми стана по-трудно при ретурите. След това в третия имах преимущество, само че той изигра доста мощен гейм и ме проби, когато сервирах за мача. Тайбрекът беше супер оспорван, само че се веселя, че в края съумях да го печеля. Пея е левичар и играе страховит тенис. Мога да чакам всичко от него, само че в този момент съм съсредоточен напълно върху играта от моята страна на мрежата. Това е най-важното. Работих върху доста неща в последните месеци. Чувствам, че постепенно, само че несъмнено се връщам към моя темп ", разяснява Димитров. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР