Всичко хубаво в този живот си има край, но кой

...
Всичко хубаво в този живот си има край, но кой
Коментари Харесай

Няколко месеца по-късно: Симеон от "Игри на волята" пак е single! Какво се случи?

Всичко хубаво в този живот си има край, само че кой да допусна, че при Симеон от " Игри на волята " той ще пристигна толкоз скоро. 

Едва няколко месеца, откакто финалистът в риалитито сподели новата си другарка, двамата са се разделили. Съмненията ни за това се породиха, когато Симеон стартира да качва на сторита в профила си всякакви меме-та, отдадени на връзките:

Виж още: Май се задава женитба! Фенове честитят годежа на Палома Митева, тя се заяде в коментарите 

В последващо стори пък Симеон пита дали съгласно почитателите му днешните девойки биха чакали гаджето да се върне от казармата, което ни навежда на мисълта, че връзката от разстояние не е проработила.

Доказателство за раздялата намираме и в самия профил на Симеон, където общите фотоси с Памела са изтрити. " Знаете ли за какво от време на време сме разочаровани? Защото имаме вяра, че другите са подготвени да създадат това за нас, което ние бихме създали за тях ", пък гласи следващият откъс в стори.

Виж още: Плеймейтска мода: Моника Валериева си сподели котето и пропя 

Симеон беше по отношение на учителка на име Памела. От профила ѝ ставаше ясно, че е от Плевен, само че по този начин и разбрахме дали живее там или в Германия, където е Симеон, въпреки че въпросът за казармата недвусмислено дава отговор на този въпрос. 

Изображение: Красена Ангелова
https://www.instagram.com/simeon_stankovich/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР