Всичко е възможно, например ПП да подкрепят Габриел с цял

...
Всичко е възможно, например ПП да подкрепят Габриел с цял
Коментари Харесай

Свиленски: Възможно е ПП да подкрепят Габриел с цял кабинет на ГЕРБ, също и обратното

Всичко е допустимо, да вземем за пример Природен парк да поддържат Габриел с цялостен кабинет на ГЕРБ, също и противоположното. Не знам какви сили им влияят. Ако всичко е транспарантно, не би трябвало да има държавно управление. Такава коалиция ще бъде задкулисие. Това сподели за " На фокус " Георги Свиленски от Българска социалистическа партия.

 

Според него от президентството е бракониерствано по структурите на Българска социалистическа партия. " Преговорите сред ГЕРБ и Природен парк са завършили, защото и да бъде основано държавно управление на тази основа, към този момент няма български жител, който и да е дал своя вот за Природен парк или за ГЕРБ, да одобри такова държавно управление. То ще бъде несигурно, нестабилно и нездравословно за страната. Президентът бави мандат, с цел да прави служебният кабинет корупционни покупко-продажби ", разяснява той. 

 

Той прикани жителите да изслушат целия запис, изнесен от Петков. " Слушайки го, аз съм омерзен от това какви хора попадат в българския парламент. Бяхме с ясни цели - да сменим модела " Борисов " и да премахнем корупционните практики, също и да създадем по-добра обществената политика, мисля, че успяхме. Няма по какъв начин Българска социалистическа партия
Всичко за Вашата сватба
да бъде упреквана, че не е съумяла с третия мандат, откакто и първите два не са, с повече депутати. Ако го получим, ще подходим отговорно ", съобщи Свиленски. 

 

По думите му и двете партии ще желаят с цената на всичко - ГЕРБ да спасят главата на Борисов и Природен парк да разпределят страната посредством посолствата.

 

" Искахме 4,5% недостиг, Шенген и ненарушаване на обществени заплащания. При Има Такъв Народ имаше други диалози. Пресконференцията на Гешев нямаше общо с нашето Изпълнително бюро. Бързането със законите на правосъдната система бяха единствено, с цел да спасят главата на Борисов. Много хора се опасяват от какво може да извади Гешев ", счита той. 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg