Всичко е в услуга на Румен Радев. Когато на него

...
Всичко е в услуга на Румен Радев. Когато на него
Коментари Харесай

Борисов: Всичко зависи само от диктатора Радев, а Татяна Дончева е лъжец!

Всичко е в услуга на Румен Радев. Когато на него му е комфортно, той нарушава Конституцията. Всичко зависи единствено от диктатора. И неговите марионетки си раздават по половин милион от олигарсите, които основният прокурор вкара в ареста. Това съобщи в Айтос водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той означи, че е пристигнал на обиколка в Бургаска област, с цел да види какво е направено по време на ръководството на ГЕРБ. „ Бях на пътя за Поморие (Северния обход, б. а.), минах да видя залата в Бургас, блоковете санирани, болничното заведение в Бургас “, сподели Борисов в отговор на въпрос на Флагман.бг. Заедно с Борисов са депутати от ГЕРБ и кметът на Бургас, който преди 

По мотив вчерашните кавги сред Татяна Дончева и Тошко Йорданов, Борисов разгласи: „ Чудя се по какъв начин този пазител на правото министър Рашков не се самосезирал и не прати ДАНС. “

„ Ще забраня на сътрудниците от ГЕРБ да приказват – до момента в който не се обясни кой заплати да създадат патриарха и основния прокурор лесна цел. Кой заплати и какъв брой, с цел да се смъкна защитата на основния прокурор? Защо Капон, Хаджигенов и Христо Иванов мълчат “, пита Борисов.

„ Зам.-председател на Народното събрание е упрекнат, че дава половин млн. лева за народен представител... Повече ще разясняваме единствено по кое време, на кого и по какъв начин ще повдигат обвинявания. Разберете за какво, по кое време, по какъв начин, кой и къде направиха няколко състава на закононарушения от висши длъжностни лица, зад които стои персонално Радев. Той е техният татко, той се разпорежда с политическите партии, както откри за добре, дава им задания. Колко време чакаме да разберем министърът на стопанската система е ли, или не е непознат жител. Аз съм за двойното поданство да отпадне. Правят закони против, а не за… Защо Радев разпорежда и обвързва? Не е негова работа дали ще се актуализира бюджет, дали ще се прави проект за възобновяване “, разгласи някогашният министър председател.

 

Разбирате ли какъв финансов запас е изсипан против нашето държавно управление и ГЕРБ, щом за народен представител се предлага половин милион лв., попита още веднъж той.

Татяна Дончева е измамник, сподели Бойко Борисов.  „ И аз съм се целувал с Татяна Дончева на неин конгрес и знам, че съм сбъркал. Тя доста постоянно лъже и е извънредно неугледен политически човек. Когато беше това с третия мандат, потегли да обикаля нашата парламентарна група, обещаваше постове и половин милион на народен представител. Не ме питайте кой ще е кандидат-президент. С тези пари ще купят всичко живо. За тях няма цена, нищо не ги интересува “, сподели Бойко Борисов.

„ Половин милион ще ти дам “, писала на листче Татяна Дончева и го подавала на народен представител от ГЕРБ, твърди Борисов.

„ Дали ще има преливане на фрагменти, не ме интересува. ГЕРБ е яка партия и си има фрагменти “, сподели още някогашният министър председател.

Преди да пристигна в Айтос, Борисов бе на обиколка по Северния обход на Бургас. „ Добре, че им преведохме парите и не ги взеха и беше напреднала фаза на строителството, както направиха с Автомагистрала " Хемус ". Иначе и това тук щяха да съсипят.  Да се надяваме, че срокът за Северния обход до края на годината ще бъде спазен. Целият трафик от Автомагистрала „ Тракия “ за Слънчев бряг и Варна ще минава отсам и няма да натоварва Бургас. Щом Община Бургас издава разрешителни, значи до 10 години към пътя ще има квартали “, сподели някогашният министър председател.



Кметът на Бургас Димитър Николов, който пътуваше дружно с Борисов, съобщи, че сега трансформират подробните устройствени проекти на територията към пътя, с цел да може да бъде употребена за търговия, бизнес и смесено строителство. 

Строителството на новата пътна права, която би трябвало да изведе директния трафик за Северното Черноморие отвън Бургас, започва при започване на годината, а срокът за осъществяване е 18 месеца.

Колко блока санирахме в Бургас, обърна се Борисов към кмета Николов. 185 блока, отговори градоначалникът. „ 185 блока сме санирали, а Радев - нула. И по този начин ще бъде до края. Щото и от проекта за възобновяване, доколкото знам, са ги извадили “, сподели някогашният министър председател, чиято горделивост е програмата за енергийна успеваемост.

Бургазлии знаят кой е направил зала „ Арена Бургас “, колкото и новата власт да саботира стартирането й в употреба. Отделихме и 10 милиона за санирането и ремонт и на болничното заведение, сподели Бойко Борисов.

Източник: 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР